• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena: Imala sam sve pod kontrolom, ali...

Autor mondo.rs

Srpska teniserka priznaje da je pogrešno igrala protiv Venus Vilijams u Indijan Velsu u trenucima kada je trebalo da napravi završni udarac na gotovo dobijenom meču

Jelena Janković uspela je da izgubi meč od Venus Vilijams, što je bilo mnogo teže u situaciji u kojoj se nalazila, nego da ga dobije. Ona je posle dobijenog prvog seta, u drugom vodila rezultatom 4:1, imala je i tri meč lopte, a potom i vođstvo u taj brejku (5:2), ali sve to nije iskoristila, već je na kraju slavila protivnica - 1:6, 7:6 (7:5), 6:1.

Jelena zaista ima za čim da žali.

"Kada je bila na mreži pretpostavljam da je trebalo da igram unakrsni forhend, a ja sam sve lopte slala uz liniju ili direktno u nju, što je ona koristila da napravi vinere. Imala sam sve pod kontrolom na tom meču, a pustila sam da protivnica pobedi", konstatovala je Jelena Janković kako je gotovo dobijeni meč pretvorila u poraz u drugom kolu Indijan Velsa.

Na drugoj strani Venus Vilijams sijala je od sreće pošto se vratila sa ivice ponora. Ona je rekla da je ključ tog meča bio u tome što se nije predala.

"Nije gotovo sve dok stvarno nije gotovo", rekla je uz široki osmeh Venus.

"Nisam mogla da uradim sve ono što sam želela tokom meča, da igram kako sam htela i bilo mi je potrebno dosta vremena dok nisam to shvatila i promenila", navela je starija od sestara Vilijams, koja je izborila plasman u treće kolo Indijan Velsa prvi put u poslednjih 16 godina.

"Ovo je još jedan od epskih mečeva koje sam odigrala u karijeri protiv Jelene. A ispisale smo istoriju tenisa", dodala je Amerikanka, koja sada u duelima protiv Jelene Janković ima polovičan skor – 7:7.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC