• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Najbolje ove sezone

Autor mondo.rs

Srpski teniser priznao da je u trećem setu protiv Del Potra odigrao odlično, ali i poručio da taj nivo igre mora da zadrži i na sledećem meču protiv Kirjosa

Novak Đoković savladao je i drugu prepreku "paklenog" žreba u Indijan Velsu. Pobedio je Huana Martina del Potra u trećoj rundi takmičenja i na putu ka odbrani titule naredni rival će mu biti Nik Kirjos.

Drugi teniser sveta priznao je da je odigrao još jedan težak, ali dobar meč. On j istakao da je i pre meča znao da mora da igra na najvišem nivou.

"Protiv kvaltetnog tenisera kakav je Del Potro uvek je ulog veliki. On je veliki igrač i pre meča znao sam da moram da budem u žestokom elementu i igram jakim intenzitetom. Pobeda u ovakvom meču zahteva to od mene", rekao je Đoković posle trijumfa (7:5, 4:6, 6:1), kojim se revanširao visokom Argentincu za poslednji poraz u Indijan Velsu, pre četiri godine u polufinalu.

Đoković je rekao da je treći set protiv Argentinca bila "verovatno njegova najbolja partija ove godine".

"Velika je stvar napraviti dva brejka u jednom setu protiv Huana, koji ima zaista snažan servis. Nadam se da ću zadržati ovaj nivo samopouzdanja, posebno na riternu, jer će mi to biti potrebno protiv Kirjosa. Izgubio sam od njega u Akapulku, dobro je servirao, a sada se nadam da će ishod biti drugačiji", rekao je srpski as.

Meč Đokovića i Kirjosa u osmini finala Indijan Velsa, njihov drugi međusobni u karijeri, na programu je večeras od 23 sata.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC