• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PEH: Srpskog igrača pogodio reket i izbio mu zube!

Autor mondo.rs

Na čelindžeru u Italiji Ilija Vučić nastradao iza zavese koja deli teren od svlačionica, kada ga je žestoko u lice udario reket koji je snažno bacio iznervirani švedski teniser

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Srpski teniser Ilija Vučić morao je hitno u bolnicu, pošto je "ni kriv ni dužan" povređen na čelindžeru u italijanskom gradu Sondrio.

Švedski igrač Patrik Rozenholm nehotice je povredio Vučića, kada je na meču protiv Luke Pankaldija, besan zbog jednog loše odigranog poteza, "zafrljačio" reket u zavesu koja se nalazila iza njega, ne videvši da je tu srpski igrač.

Vučić, koji samo nastupa u dublu i zauzima 130. mesto na ATP listi, spremao se za svoj meč iza zavese, kada ga je žestoko udario reket u lice, zbog čega je ostao bez dva zuba.

Njemu je medicinska služba na turniru odmah pružila prvu pomoć, a potom je 26-godišnji srpski teniser brzo prebačen u lokalnu bolnicu, gde mu je odrađena i hirurška intervencija.

"Naljutio sam se i bacio reket ka zavesi. Okliznuo sam se u tom trenutku i on je odleteo kako nisam želeo. Iza zavese je stajao igrač kojeg sam jako povredio. Veoma se kajem zbog toga što sam napravio", preneo je portal tennisportalen.se izjavu 29-godišnjeg Rozenholma.

Organizatori turnira odmah su prekinuli meč, diskvalifikovali Rozenholma zbog incidenta koji je izazvao i oduzeli mu bodove koje je osvojio u Italiji.

Ilija Vučić morao je da se povuče sa turnira zbog povrede koju je zadobio, baš kao i Markus Erikson, koji je trebalo da nastupa sa srpskim igračem u igri parova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC