• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NHL: Ne idemo na Olimpijske igre!

Autor mondo.rs

Vest koja je razočarala sve ljubitelje hokeja stigla je iz SAD.


ŠOK!


Na Zimskim olimpijskim igram u Pjeongčangu 2018. godine u Južnoj Koreji neće učestvovati hokejaši iz najjače lige sveta - NHL!

Upravni odbor ovog takmičenja doneo je nepopularnu odluku na sastanku održanom u ponedeljak i istog trenutka izazvao bujicu osuđujućih komentara na društvenim mrežama.

Bez zvezda NHL-a hokejaški olimpijski turnir neće biti isti...

"Ranije smo skrenuli pažnju i dali do znanja da je većina naših klubova protiv odlaska igrača na Olimpijske igre. Nastup velikog broja hokejaša remeti narednu sezonu. Iduću sezonu ćemo završiti bez pauza", kratko su poručili čelnici NHL-a.

Od kada su igrači iz najjače lige sveta 1998. počeli da nastupaju na Olimpijskim igrama, hokej je doživeo neverovatan rast popularnosti.

Ljubitelji hokeja širom sveta veruju da će NHL promeniti odluku i da ćemo i u Južnoj Koreji imati kvalitetan i neizvestan turnir.

Sve je počelo u Naganu 1998, kada je češka družina Dominika Hašeka napravila jednu od najvećih senzacija u sportu i okitila se zlatom. "Dominator" i ekipa bacili su na led moćne Kanađane i Ruse i postali nacionalni heroji.

Kanađanima su NHL igrač, četiri godine kasnije u Solt Lejk Sitiju. Pomogli da vrate zlato posle pola veka. Šveđani su dominirali u Torinu 2006, a na poslednja dva turnira opet Kanada...



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC