• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole i Rafa ove, pa sledeće subote?

Autor mondo.rs

"Kostur" masters turnira u Rimu umnogome je sličan madridskom...

Samo što se u nedelju završi turnir masters serije u Madridu, počeće podjednako veliko takmičenje u Rimu - za najbolje tenisere generalna proba pred Rolan Garos.

Za Novaka Đokovića bi Madrid i Rim ove godine mogli da budu veoma, veoma slični, jer mu je žreb za protivnika u četvrtfinalu ponovo namenio Keija Nišikorija, a u polufinalu - Rafaela Nadala.

Podsećamo da mu je Japanac u petak predao četvrtfinale Madrida zbog povrede ručnog zgloba, dok se sa Nadalom sastaje u subotu od 16 časova. Biće to njihov 50. zvanični okršaj u karijeri.

Novak će u Rimu biti slobodan u prvom kolu, u drugom čeka Italijana Magera ("vajld kard") ili nekog od tenisera iz kvalifikacija, a u osmini finala sigurno će imati ozbiljnog rivala - biće to neko iz kvarteta Kirjos, Bautista Agut, Simon, Karenjo Busta.

Ako Nišikori ne opravda status sedmog nosioca, potencijalni protivnici u četvrtfinalu su Dimitrov, Del Potro, Ferer i Felisijano Lopez, od koga je bio bolji pre nekoliko dana u Madridu.

Viktor Troicki u prvom kolu igra protiv Italijana Stefana Napolitana, koji nastupa sa specijalnom pozivnicom organizatora, a posle toga bi mogao na talentovanog Rusa sa nemačkim pasošem, Aleksandra Zvereva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC