• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Nikad nije lepo dobiti ovako meč...

Autor mondo.rs

Najbolji teniser sveta žali što je njegov rival morao da mu preda duel zbog povrede, ali se raduje povratku na Centralni teren Vimbldona na kojem je napravio uspehe u karijeri

Novak Đoković je startovao 13. put na Vimbldonu nikad lakše. Nažalost, njegov rival Martin Kližan morao je da mu preda meč u drugom setu zbog povrede lista, pa je srpski teniser bez mnogo borbe, posle samo 40 minuta izborio plasman u drugu rundu.

Đoković je dobio prvi set rezultatom 6:3, u drugom je napravio brejk, poveo sa 2:0, a onda je Slovak odlučio da se povuče.

"Nesrećne okolnosti omele su Kližana, nadam se da će se vratiti dogodine. Nikada nije lepo pobediti na takav način, ali čuo sam da je i pre meča imao probleme. Nije mogao da se kreće, mnogo lopti je ispratio samo pogledom. Svestan sam da i on nije želeo da se ovako završi, jer je ovo poseban turnir za svakog tenisera. Želim mu brz oporavak", rekao je Đoković odmah nakon što mu je Kližan pružio ruku, a on pokušao da ga uteši.

Đoković je rekao da će dodatno vreme koje je dobio posle neočekivano kratkog meča iskoristiti da se što bolje pripremi za duele koji slede u Londonu, na turniru na kojem je tri puta slavio u karijeri.

"Bilo je dobro izaći na Centralni teren u kolevci teniske istorije. Srećan sam zbog povratka ovde. Vežu me lepa sećanja za ovaj teren i nadam se da ću još mečeva igrati ovde. Ostaje mi da se odmorim i pripremim za meč drugog kola", rekao je četvrti teniser sveta i drugi nosilac na Vimbldonu.

Đokovića u drugoj rundi očekuje duel sa Adamom Pavlasekom, češkim teniserom koji je 136. na ATP listi, a sa kojim do sada nije odmeravao snage.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC