• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bernard Tomić se kretao kao baba, njemu svejedno

Autor mondo.rs

Australijski teniser hrvatskih korena Bernard Tomić ispao već u 1. kolu Vimbldona, a posle meča šokirao: "Nemam motivaciju, svejedno mi je da li sam šampion ili ispadnem u 1. kolu, dosadno mi je".

"Deportujte ga!", "On je sramota!", neki su od komentara na društvenim mrežama povodom očajnog i razočaravajućeg nastupa 24-godišnjeg Bernarda Tomića na ovogodišnjem Vimbldonu.

Tomić, dvostruki juniorski osvajač grend slema, koji je 2011. godine, kao 18-godišnjak, bio hit Vimbldona (stigao do četvrtfinala), igrao je vrlo loše i nezainteresovano protiv Miše Zvereva, koji ga je lako "počistio" - 3:0.

Rezultat sam po sebi i nije toliko strašan, jer je Zverev odličan na travi, ali jeste ponašanje, odnosno način igre Tomića, koji se na trenutke uopšte nije kretao po terenu ili bi samo pogledom pratio sevirse protivnika, bez ikakve želje da uzvrati udarac. Meč je trajao manje od sat i po.

Tokom drugog seta zatražio je medicinsku pomoć, da bi posle meča izjavio: "Ma, ništa mi nije bilo. Nisam više znao šta da radim. Problem je mentalne prirode".

Kaže i da mu je bilo ddosadno na terenu!?

"Da budem potpuno iskren, bilo mi je dosadno na terenu. Ne znam zašto, ali tenis me više uopšte ne motivišem. Potpuno mi je svejedno da li držim trofej u rukama i igram dobro ili ispadnem u prvom ili četvrtom kolu grend slema. Ovo mi je već osmi ili deveti Vimbdlon, ne znam ni sam... i teško nalazim motivaciju", rekao je Tomić.

Ipak, dodaje da ne razmišlja o tome da završi karijeru.

"Bilo je teško kad sam bio oko 120. mesta, ali danas je dobro. Igraću još deset godina pa ćemo da vidimo. Znam da posle teniske karijere neću morati ništa da radim. Mnogo toga sam proživeo tokom ovih 10 godina karijere, ali ne poštujem ovaj sport previše, a tako ne mogu da napredujem".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC