• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I dalje NEPOBJEDIV! (FOTO, VIDEO)

Autor mondo.rs

Amerikanac odnio pobjedu u "fajtu godine", pogledajte fotografije i video!

 Flojd Mejveder pobijedio Konore Mekgregora Izvor: MONDO ilustracija

Završena je takozvana "borba godine" gdje su se sukobili neporaženi bokserski šampion Flojd Mejveder i prvak lake kategorije UFC-a Konor Mekgregor pred više od 10.000 navijača u "T mobile" areni u Las Vegasu.

Pobjedu je u 10. rundi odnio Mejveder nakon nekonvencionalne borbe koju je prekinuo sudija, a gdje je Mekgregor imao najveći problem da se uskladi sa pravilima boksa, postavi adekvatnu odbranu, izbjegne brze udarce protivnika.

Mejveder Mekgregor 3. runda
Izvor: YouTube

"Čvrst je rival, dali smo navijačima šta su željeli da vide. Mnogo je bolji nego što sam očekivao, Konore, ti si šampion. Odabrao sam pravog partnera za ples" rekao je Mejveder poslije meča.

On slavi sa TRI cice! (FOTO)

Mekgregor, gorko razočaran što je sudija prekinuo meč, kratko je izrazio negodovanje.

"On ima mnogo više fokusa i iskustva, nije ispalo onako kako sam želio, ali je ovo bilo sjajno putovanje," rekao je on.

Iako su kladionice od početka bile na strani Flojda Mejvedera, neki su ipak gajili nadu da će irski borac iznenaditi i pobijediti u svom prvom boks meču u životu i to protiv boksera kakav je Mejveder.

Do toga ipak nije došlo, a Flojd navodno ostaje u penziji nakon ovoga, samo mnogo bogatiji i sa rezultatom od 50 pobjeda i bez poraza!

Izvor: MONDO ilustracija

Meč je počeo nešto kasnije zbog pada UFC digitalne platforme za praćenje sportskih događaja uživo - bilo je nemoguće ulogovati se na "Fight pass" nalog, a fanovi koji su platili i po sto dolara da bi gledali ovaj fajt bijes su iskalili na društvenim mrežama.

Još uvijek nije poznato koliko će tačno zaraditi borci nakon meča godine, ali Sportska komisija Nevade u petak je saopštila da je minimalni iznos 100 miliona za Mejvedera, odnosno 30 miliona dolara za Mekgregora. Međutim, bude li meč oborio rekorde gledanosti preko plaćenih servisa, što je realno očekivati, ukupna nagrada koju će njih dvojica podijeliti iznosi oko 300 miliona dolara.

Tu je i pojas - posebno dizajniran za potrebe ovog meča, njegova ukupna vrijednost još uvijek nije poznata, ali ukrašen je sa 3.600 dijamanata, 600 safira, 300 smaragda, i izrađen od kože aligatora i 24-karatnog zlata.

Pogledajte!

Pojas Mejveder Mekgregor
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC