• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OK Radnik na finalnom turniru BVA kupa

Autori mondo.ba Autori Nemanja Babić

Odbojkaši bijeljinskog Radnika otputovali u turski grad Bursu gdje će se u subotu i nedjelju odigrati finalni turnir Balkanskog kupa klubova za 2017. godinu.

 Odbojkaški klub Radnik Bijeljina Izvor: Vladimir Milićević za MONDO

Bijeljincima će ovo biti treće uzastopno učešće u regionalnom klupskom takmičenju, a u prethodna dva nisu imali dovoljno sreće da zabilježe trijumf.

Odlukom žrijeba, Radnik u prvom polufinalu igra protiv domaće ekipe Inegola, dok se u drugoj polufinalnoj utakmici sastaju Jedinstvo iz Stare Pazove i C.S.M. Bukurešt.

"Mi smo već iskusni u ovom takmičenju i znamo šta nas očekuje. Domaćin je odlična ekipa koja je u prethodnoj sezoni bila šesta u Turskom prvenstvu, a svi znamo koliko se novca tamo ulaže u sport. Poređenja radi, jedan Galatasaraj koji je prošle godine u Bijeljini osvojio Balkanski kup i došao do same završnice CEV čelendž kupa, završio je sezonu iza Inegola", rekao je za MONDO, kapiten Radnika Vladimir Milićević.

Poručuje kako će njegova ekipa dati sve od sebe da dođe do prvog trijumfa.

"Mi ćemo u Turskoj pokušati da se pokažemo u pravom svijetlu. To znači da treba da damo svoj maksimum, kao i da mlađi igrači stiču iskustvo koje će im biti od velike važnosti u našem prvenstvu. Nećemo se predavati, ali realno je da svoju šansu za prvom pobjedom u ovom takmičenju ne tražimo u polufinalu. U svakom slučaju ponosni smo što predstavljamo svoj klub u na međunarodnoj sceni, a taj način i Bijeljinu, Republiku Srpsku i Bosnu i Hercegovinu", kaže Milićević.

Prvi polufinalni susret odigraće Č.S.M. Bukurešt protiv Jedinstva iz Stare Pazove u 15:00 časova, dok Radnik igra u 17:30 časova protiv domaćina Inegola. Poraženi igraju meč za treće mjesto u nedjelju u 15:00 časova, dok će pobjednici polufinalnih mečeva igrati za pehar šampiona BVA kupa klubova za 2017. godinu u 17:30 časova.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC