• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda šampion Srbije, sledi napad na region!

Autor mondo.rs

Crveno-beli su deklasirali Vojvodinu u finalu plej-ofa, a već u sredu u "Pioniru" očekuje ih početak polufinalne serije IHL i daleko ozbiljniji rival, slovenačko Celje.

Hokejaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, prvu posle 13 godina!

U finalu plej-ofa, u ponedeljak uveče u Novom Sadu, crveno-beli su deklasirali Vojvodinu rezultatom 1:7 i, nakon beogradskih 6:2, stigli šampionskog pehara bez poraza u sezoni.

Vojvodina - Crvena zvezda 1:7 (1:2, 0:2, 0:3)!



Vojvodina: Belić, Gudbout, Dergačev, Jerković, Babić, Akimov, Laptev, Tumbas, Mirković, Radosavljević, Cengeri, Koholov, Milićević, Tomašević, Ekmečić, Milojković, Drozdik.

Crvena zvezda: Ranković, Mitić, Podunavac, Novaković, Đumić, Šefić, Kluka, Sabadoš, Kostev, Brkušanin, Bjelogrlić, Kerezović, Anić, Pajević, Bučkin, Daniel, Vučurević, Marković, Zvick, Vukićević, Novaković, Gačić.

"Super je osećaj osvojiti titulu prvaka Srbije prvi put u karijeri. Mislim da smo pokazali da smo kvalitetnija ekipa, ali isto tako želim da čestitam igračima Vojvodine pošto uopšte nije bilo lako bez obzira na rezultat", rekao je Uroš Bjelogrlić.

Crveno-belima je ovo šesta titula prvaka (1992, 1993, 1996, 1997, 2005, 2018), međutim vremena za slavlje neće biti utoliko što ekipu već u sredu očekuje polufinale regionalne IHL u kojem će rival beogradskom timu biti slovenačko Celje (18.30).

Zvezdaši su u četvrtfinalu već izbacili Slaviju iz Ljubljane, a sada ih čeka daleko teži posao protiv tima koji su pobedili dva puta kao gosti ali i tima koji ih je nadigrao u "Pioniru" ove sezone. Revanš je 17. marta u Celju.

"Sada moramo da se fokusiramo na sredu i utakmicu protiv Celja u potpunosti i da se pokažemo u najboljem svetlu", dodao je Bjelogrlić za portal "Crvena zvezda Beograd".

"U utakmicu smo ušli hladne glave. Cele sezone smo naporno radili, a pobeda je sama došla. Ekipa je dobro raspoložena i spremni smo za Celje i nove pobede", nadovezao se njegov saigrač Filip Pajević.

Ivan Anić rekao je:

"Ovo je prvi od dva koraka. Imamo još jedan, mnogo teži i okrećemo se utakmici protiv Celja koja je već u sredu. Lep je osećaj posle 13 godina osvojiti titulu! Nadamo se da će ih biti dve na kraju sezone".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC