• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpkinje nastavljaju u cik zore

Autor mondo.rs

Odbojkašice Srbije posle dva dana odmora, bez pomoći Bojane Milenković, u nedelju rano ujutro započinju drugu fazu Svetskog prvenstva

Odbojkašice Srbije odigrale su bez premca prvi deo na Svetskom prvenstvu u Japanu. U Hamamacu su ostvarile svih pet pobeda i to maksimalnim učinkom, bez izgubljenog seta - 15:0.

Sada ih po oceni selektora Zorana Terzića očekuje daleko teži posao.

Odbojkašice su otputovale u Nagoju, gde će nastupati u drugoj fazi takmičenja u grupi E, koju su formirale po četiri najbolja tima iz grupa A i D.

U grupi F u Osaki nastupaju Italija (15 bodova), SAD (13), Kina (12), Rusija (12), Tajland (10), Turska (9), Azerbejdžan (6) i Bugarska (6)

Srbija, koja će u nastavku takmičenja nastupati bez pomoći povređene Bojane Milenković, vodeći je tim novoformirane grupe sa 15 bodova, ispred Holandije koja ima 14, Japana sa 13 i Brazila koji ima 12 bodova posle prve faze. Slede Nemačka i Dominikanska Republika sa po devet bodova, Portoriko ima šest, a Meksiko tri.

Upravo će Meksikanke biti prve rivalke srpskim devojkama u nastavku takmičenja. Taj duel otvoriće drugu fazu takmičenja u nedelju u cik zore po srednjeevropskom vremenu - od 3.40 časova.

Dan kasnije, u ponedaljak, takođe od 3.40 sati, Srbija će se sastati sa Nemačkom, a nakon dana odmora, u sredu će na megdan Japankama (12.20 časova). Poslednji meč u grupi E odigraće u četvrtak protiv Holandije, od 9.10 sati.

Plasman u treću fazu takmičenja izboriće po tri najbolje selekcije iz obe grupe, a onda će po dve najuspešnije reprezentacije ostvariti plasman u polufinale.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC