• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK BORAC: Borik će biti neosvojiva tvrđava

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel najavljuju pobjedu u prvenstvenom duelu protiv Vogošće, koja će im biti sljedeći protivnik i u Čelendž kupu.

 PLBIH 4. kolo RK Borac - RK Vogošća Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Crveno-plavi će u nedjelju od 18.00 u banjalučkoj dvorani Borik odigrati prvu prvenstvenu utakmicu kod kuće, pošto su prethodne dve bili gosti.

RK Borac m:tel na ta dva gostovanja, protiv Sloge u Gornjem Vakufu i Goraždu upisao poraz i pobjedu, a sljedeći protivnik je Vogošća, sa kojom će se sastati i 17. te 24. novembra u trećem kolu Čelendž kupa.

"Očekuje nas duel sa ekipom sa kojom smo mnogo puta igrali u protekle dvije-tri sezone, kako u Premijer ligi tako i u Kupu BiH, a odmjerićemo sa njima snage i u novembru, u trećem kolu Čelendž kupa. Savladali smo Baki na oba meča, trijumfovali u Goraždu. Više od tri boda nam znači to što smo se vratili iz ponora, jer smo polovinom drugog poluvremena gubili 17:14, a oni su imali i napad. Učinićemo sve što je u našoj moći da u ovoj prvoj domaćoj prvenstvenoj utakmici trijumfujemo i pokažemo da će Borik biti neosvojiva tvrđava“, rekao je najstariji prvotimac Borca Dejan Unčanin.

On je rekao da je uprkos zgusnutom rasporedu u prethodne dvije sedmice ekipa imala dovoljno vremena da se odmori i spremi za nedjeljni derbi.

"Veći problem od tog ritma utakmica su nam bila preko dva mjeseca priprema. Dobro smo se pripremili, rasporedili smo minutažu u prethodnim utakmicama i spremni dočekujemo Vogošću.

Na pitanje da li je važnija ova utkamica ili dvomeč u Čelendž kupu Unčanin je odgovorio da je svaki bod važan.

"Sistem je takav da se u četvrtfinalu i polufinalu igra kup-sistem, te jedan loš dan može da vas košta željenog plasmana. Svaki bod ima isti značaj, bez obzira da li je osvojen u oktobru ili maju“, rekao je Unčanin.

Njegov saigrač Srđan Savić istakao je da se obje ekipe dobro poznaju, iako su i jedni i drugi pretrpili određene promjene prije početka ove sezone.

"Dosta igrača Vogošće poznajem, sa nekima sam igrao, znamo većinu tih igrača i šta od njih možemo da očekujemo. Isto tako i oni poznaju nas. Spremamo se za Vogošću, imamo nekoliko novih igrača, među kojima sam i ja, uigravamo se, a tri boda iz posljednje prvenstvene utakmice mnogo znače za štimung u ekipi. U Vakufu nas je poremetilo do odgađanje prvenstva“, rekao je Savić.

On je rekao da se ekipa okreće novim utakmicama i da ne želi da se mnogo vraća na taj poraz, ali ni na posljednje tri vezane pobjede, računajući i dvije protiv Bakija u Čelendž kupu.

"Svaka pobjeda donosi štimung, od svlačionice pa do terena, od najmlađeg do najstarijeg igrača pa i trenera, direktora kluba. Svi mi volimo da radimo u opuštenoj atmosferi, zato nam ove tri pobjede mnogo znače“, rekao je Savić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC