• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" bez treninga pred susret s Češkom

Autori mondo.ba Autori Fena

Zbog umora i "cajtnota" otkazan trening reprezentacije BiH uoči meča drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Nema vremena ni za pres konferenciju.

Nakon sinoćnje pobjede protiv Bjelorusije (30:29) u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, rukometaši BiH nisu imali vremena za odmor, nego su vrlo brzo krenuli nazad.

Jutros oko 07.30 sati sletjeli su na beogradski aerodrom odakle su autobusom nastavili za Tuzlu, gdje bi trebali stići oko 11.00 sati.

Sutra "zmajeve" očekuje vrlo važan susret s Češkom i u slučaju pobjede bh. selekcija će uveliko zakoračiti prema prvom nastupu na EP.

Kao što se i pretpostavljalo, od trenutka kada je u Minsku završena utakmica, nastala je prava potraga za ulaznicama za susret s Česima.

"Više ne znam ko i odakle sve zove. Ostalo je neprodato oko 750 ulaznica i sigurno je da će tokom dana planuti s obzirom na to koliki je interes za sutrašnju utakmicu. Navijačka grupa 'Fanaticosi' već je uplatila sredstva za oko 180 ulaznica. 'Mejdan' će sigurno biti pun, a to znači veliku podršku našim igračima", rekao je za Fenu Alija Hasić, član UO RS Tuzlanskog kantona, tehničkog organizatora susreta BiH - Češka.

Primijećeno je da su igrači BiH nastupili u "šarenoj" opremi, jer su zaboravljeni šortsevi, pa su morali "uvezivati" nabavku u Minsku i umjesto plavih, kupljeni su bijeli.

Bh. reprezentativci prvobitno su u dvorani "Mejdan" trebali trenirati večeras u 20.00 sati, ali je selektor Bilal Šuman promijenio plan, pa će "zmajevi" zbog velikog umora odmarati.

Selekcija Češke trebala bi u Tuzlu doputovati oko 13.30 sati, dok će u dvorani "Mejdan" trenirati u 18.30 sati.

Nije planirana konferencija za novinare pred duel s Česima, koji je na programu u subotu od 20 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC