• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel konačno pravi, blistao Subotić

Autor mondo.ba

Banjalučani su u "Boriku" obradovali svoje navijače ubjedljivog pobjedom protiv trebinjskog Leotara i najavili bolja izdanja u rukometnoj Premijer ligi BiH.

 Borac m:tel Leotar 34:19 rukomet Premijer liga BiH izjave Mirko Mikić i Slađan Subotić Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rukometaši Borca m:tel konačno su odigrali onako kako to od njih očekuju navijači, koji su zadovoljni napustili dvoranu "Borik", s obzirom da su "crveno-plavi" deklasirali trebinjski Leotar 34:19 i tako prekinuli seriju od tri uzastopna prvenstvena poraza.

Jedan od ponajboljih u ubjedljivom trijumfu bio je čuvar mreže Slađan Subotić, koji je 10 sjajnih intervencija osujetio napade gostiju, te omogućio svojim saigračima da naprave veliku razliku.

"Znali smo šta želimo od prvog minuta i držali smo tempo do kraja. Imali smo dobru pripremu, jer smo znali da konačno moramo početi igrati kako treba. Tempo je žestok, već u četvrtak igramo protiv Lokomotive i daćemo sve od sebe da osvojimo bodove u Brčkom", poručio je golman Banjalučana.

Zadovoljan je bio i trener Borca m:tel Mirko Mikić, koji je naglasio da je očekivao veći otpor Trebinjaca.

"Bila je ovo odlična utakmica, ali smatram da nije realna slika stanja, jer Leotar je mnogo bolja ekipa i moram priznati da sam se pribojavao njihovog napada. Ali, odigrali smo kvalitetnu odbranu, koja je dobila ovu utakmicu, na čelu sa Subotićem na golu, koji je bio odličan, kao i na nekoliko prethodnih utakmica", naglasio je Mikić.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Odmora ni za "crveno-plave" nema, jer u četvrtak slijedi zaostali meč sa Lokomotivom u Brčkom.

"Očekivanja su uvijek ista, idemo na pobjedu. Iako se radi o novajliji u ligi, imaju kvaitetnog trenera, mladu i perspektivnu ekipu, koja je pojačana sa nekoliko iskusnih igrača iz Srbije. Definitivno su ekipa koja zna šta hoće u ovoj ligi", naglasio je trener Borca m:tel.

Kormilar Leotara Milan Simonović istakao je da njegovoj ekipi teško pada ritam utakmica srijeda-subota i da je to možda jedan od najvažnijih razloga za lošu predstavu u "Boriku".

TABELA

Gračanica 27, Bosna (-1) 24, Vogošća (-1) 21, Leotar 21, Sloga (GV/U) 19, Sloga (D) 19, Lokomotiva (-1) 15, Maglaj (-1) 14, Borac m:tel (-2) 13, Konjuh 13, Zrinjski 11, Goražde 10, Derventa 10, Slavija 0.

"U sportu nema onog ŠBB-KBB, šta bi bilo, kad bi bilo. Čestitam Borcu na odličnoj utakmici i pobjedi, a mi nismo odradili utakmicu onako kako smo zamislili. Lošta predstava došla je zbog ovog ritma u kojem igramo. Naši igrači nisu bili na visini zadatka, i izvući ćemo pouke iz ovoga", rekao je trener Trebinjaca.

Borac m:tel ovim trijumfom napredovao je za jednu poziciju na tabeli, ali je i dalje bliže dnu nego vrhu.

Ipak, "crveno-plavi" imaju i dvije utakmice manje od većine rivala, tako da bi sa maksimalnim brojem bodova iz ovih mečeva stigli do željenog mjesta koje na kraju ligaškog dijela sezone vodi u plej-of.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC