• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serena skratila čekanje Novaku: Tim i Vavrinka završili

Autor mondo.rs

Američka teniserka dominantno pobedila uoči izlaska srpskog tenisera na teren. Bilo je nekoliko zapaženih rezultata prošle noći.

Serena Vilijams lako je pobedila Eženi Bušar (6:2, 6:2) i trijumfom za sat i 11 minuta učinila šta je mogla da Novak Đoković i Žo Vilfred Conga ne izađu prekasno na teren.

Najdominantnija teniserka u istoriji je tim trijumfom zakazala duel 3. kola protiv Ukrajinke Dajane Jastremske, u kojem će imati poseban ulog, jer će u 4. rundi igrati ili protiv rođene sestre Venus Vilijams ili protiv prve nositeljke, Simone Halep.

Sigurnim Sereninim nastupom približio se kraj takmičarskog dana u Melburnu, u kojem je viđeno nekoliko iznenađenja i zanimljivih rezultata.

Dominik Tim predao je u trećem setu meč protiv Australijanca Alekseja Popirina (19 godina), pri rezultatu 5:7, 4:6, 0:2. Naredni rival igrača koji je ušao u glavni žreb na osnovu "vajld karda" biće Francuz Luka Puj, a pobednik tog duela igraće u 4. kolu protiv boljeg iz meča Borna Ćorić - Filip Krajinović.

Ljutiti Tim, sedmi nosilac turnira, slomio je reket, pa priznao novinarima da ga je "bolelo celo telo" posle iscrpljujućeg meča protiv Beone Pera u sredu ujutro. Taj duel je odigran u pet setova i trajao je tri časa i 45 minuta!

U toku prošle neći velika pažnja je bila posvećena i duelu Stena Vavrinke i Miloša Raonića, u kojem je Kanađanin opravdao trenutno bolji rejting (17. na ATP listi) i prošao u treće kolo, u kojem će igrati protiv Francuza Pjera Uga Erberta, trenutno 55. tenisera sveta.

Konačan rezultat bio je 3:1 za Raonića, po setovima (6:7, 7:6, 7:6, 7:6)

Naravno, derbi dana od popodneva po vremenu u Srbiji igraju Đoković i Conga. Pratite taj meč u tekstualnom prenosu na MONDU.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC