• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi izazov Stefana Jankovića - RK Sloga Doboj!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Nekadašnji rukometaš Borca m:tel, Tatrana iz Prešova i niškog Železničara potpisao ugovor sa Dobojlijama do kraja sezone, sa željom da se sa Slogom plasira u plej-of Premijer lige BiH i završnicu Kupa BiH.

 Stefan Janković RK Sloga Doboj Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Stefan Janković, 26-godišnji srednji bek, potpisao je ugovor sa Slogom iz Doboja do kraja sezone.

Janković je do sada nosio dres niškog Železničara u SEHA ligi, a prije toga bio je član Tatrana iz Prešova i banjalučkog Borca u dva navrata, dok je jedno vrijeme nastupao i za reprezentaciju BiH.

Sada će Dobojlijama pokušati da pomogne da se domognu plej-ofa, koji će, prema njegovim riječima, ove sezone biti izuzetno interesantan.

"Sa Slogom sam dogovorio saradnju do kraja sezone. Svidjele su mi se njihove ambicije, a to su plasman u završnicu Kupa BiH, kao i plasman u plej-of prvenstva. Ove sezone doigravanje će biti veoma zanimljivo, s obzirom da će se sedam ekipa pridružiti Izviđaču i tu očekujem izuzetno kvalitetne utakmice. Mnogo je jakih ekipa, liga je jaka, tako da mislim da u tim dvomečima svako svakoga može da dobije", istakao je Janković za MONDO.

Janković će sigurno biti veliko pojačanje u nastavku sezone za Slogu, koja u drugi dio prvenstva ulazi sa sedmog mjesta, koje će pokušati da zadrži ili eventualno popravi taj plasman, kako bi sa što bolje pozicije dočekala željeni plej-of.

Razlika u vrhu tabele nije velika, tako da će svaki bod osvojen u drugom dijelu premijerligaške sezone biti od velike važnosti.

"Premijer liga BiH ove godine izuzetno je kvalitetna i zanimljiva. Ima tu mnogo dobrih ekipa, poput Gračanice, Bosne i Visokog, koja je veoma neugodna, sa vrelikim brojem iskusnih i kvalitetnih igrača, sa bogatom internacionalnom karijerom, zatim Vogošća i još nekoliko ekipa koje ne treba potcijeniti, među kojima su i Borac m:tel i Sloga. Svaka utakmica biće 'na nož' i svi će pokušati da zauzmu što bolju poziciju pred plej-of", kaže Janković.

Stefan Janković u dresu Borca m:tel
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

U Kupu BiH upravo je Jankovićev nekadašnji klub Borac m:tel rival Slogi u četvrtfinalu.

Dobojlije imaju "minus" od četiri gola poslije prvog susreta u banjalučkom "Boriku" (26:30), ali revanš ipak dočekuje sa realnim šansama da eliminišu prošlogodišnjeg pobjednika u najmasovnijem takmičenju.

"Žrijeb je tako htio da Sloga igra protiv Borca m:tel. Četiri gola razlike nisu nedostižan zaostatak. Mislim da će u Doboju biti prava rukometna predstava. Banjalučane očekuje i dvomeč sa Litvancima u Čelendž kupu, daleko putovanje, ali bez obzira na ishod tih utakmica, vjerujem da će u revanš sa Slogom ući 100 odsto motivisani da prođu dalje", ističe banjalučki rukometaš na privremenom radu u Doboju.

Revanš meč četvrtfinala Kupa BiH vjerovatno će biti odigran 19. februara.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

kebab

Zašto Stefan Janković ne dođe u svoj matični klub Borac, u svoju Banjaluku??? Ne da mu uprava Borca, jer je prije par godina sudskim putem tražio svoju zarađenu platu koju Vladimir Branković nije htio da isplati.

pop73

Sa konja na m...... "Svidjele su mi se njihove ambicije". Plasman u završnicu Kupa BiH. Oooo Božeee..... Kao da je rekao da će igrati završnicu Lige šampiona sa Kilom. U najboljim godinama, kad trebaš da pucaš od samopouzdanja, i da igraš u nekom od evropskih timova, ti se vraćaš u BH ligu. Kao da ti je 35 godina, pa eto da se oprostiš u zadnjoj sezoni.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC