• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić: Bukurešt je favorit, ništa nije nemoguće

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

"Pozitivno je što je revanš u Boriku, Bukurešt je favorit, ali ništa nije nemoguće“, rekao je trener Borca Mirko Mikić poslije žrijeba četvrtfinala EHF Čelendž kupa.

 EHF Čelendž Kup - Borac - Bukurešt - Mirko Mikić - Bukurešt je favorit Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučki Borac m:tel nije imao sreće prilikom žrijeba i kuglice su odredile da za protivnika u četvrtfinalu EHF Čelendž kupa dobije ekipu Bukurešta.

Trener Borca m:tel Mirko Mikić složio se da je moglo mnogo bolje, ali i istakao da Borac mora igrati protiv najboljih ako želi da napreduje.

"Bilo je tu ekipa protiv kojih bi bilo lakše, međutim, ukoliko želimo da napredujemo  i da klub stremi ka vrhu moramo igrati protiv najboljih. U tom smislu ovo je pozitivna stvar, da se oprobamo protiv jako ozbiljne ekipe, da vidimo gdje smo šta smo kad su u pitanju evropski standardi“, rekao je Mikić.

Mala uthjeha je da će Borac prvo gostovati u rumunskoj prestonici, a potom će igrati revanš u banjalučkoj dvorani Borik.

"Važno je da prvo u Rumuniji odigramo dobu utakmicu i napravimo solidan rezultat za revanš, jer očekujem ponovo pun Borik.   Može se svašta desiti, ali ništa nije nemoguće. Oni su apsolutni favoriti, igraćemo rasterećeno bez pritiska, pokušati da se nadigravamo i to je takođe jedna stvar koja nam ide na ruku. Uvijek težim da nađem  nešto pozitivno u svemu, ovog put to je činjenica da revanš igramo u Boriku, a u Bukureštu ćemo igrati bez pritiska“, poručio je Mikić.

Prve utakmice četvrtfinala EHF Čelendž kupa igraju se 23/24. marta, a revanši su sedam dana kasnije.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sarkozić

Nema predaje druže Mikiću...ipak smo mi bili prvaci Evrope i to Rumuni dobro znaju a Mario će im objasniti šta ih čeka sa tribina punoga hrama sporta.... AJ Borac....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC