• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pola naše lige radi i igra rukomet"

Autor mondo.rs

"To je godinama tako u našem sportu, ne znam zašto se digla prašina oko mene", rekao je golman Zvezde.

 "Pola naše lige radi i igra rukomet" Izvor: MN PRESS

Iako je najavio da u subotu neće igrati "večiti derbi" zbog obaveza na poslu, golman rukometaša Crvene zvezde Nemanja Ljubenović stigao je na meč protiv Partizana i sa saigračima doživeo dramatičan poraz, golom crno-belih u poslednjim sekundama.

Dan posle te utakmice, on je bio svestan koliku je pažnju izazvala njegova izjava i poželeo je da u razgovoru za "Sportski žurnal" dvaput naglasi da mu firma nikad nije branila da igra za Zvezdu.

"Ništa od toga nije trebalo da bude tako. Ispalo je da mi firma ne dozvoljava da igram, a to nema veze sa istinom. Firma za koju radim mi je uvek izlazila u susret, želela je da pomogne, da me pusti da igram i da pomognem Zvezdi. Pogrešno je preneseno sve, svašta se posle pisalo, pa sam došao u jako neprijatnu situaciju bez ikakve potrebe...", rekao je Ljubenović.

Potom je objasnio svoju situaciju.

"Radim jer tako želim, imam porodicu, ozbiljan sam čovek, ne živim od rukometa, ali želim na sve načine da pomognem ovom sportu. Imao sam ponuda iz inostranstva, ali sam ostao jer mi je ovde lepo, kako na poslu, tako i na terenu".

Golman je naglasio da njegova pozicija nije drugačija od situacije mnogih igrača u domaćoj ligi.

"Pola lige tako funkcioniše, ne vidim tu ništa sporno. Mislim da je to godinama u našem sportu tako, normalne su to stvari i ne znam zašto se digla prašina", dodao je Ljubenović i još jednom naglasio da mu firma ne brani da se bavi rukometom, očigledno iritiran situacijom u koju je došao.

Dan nakon odlaska trenera Nenada Peruničića, rukometaš je govorio i o stanju u Zvezdi.

"Preživljavamo, a ne znamo kako. Borimo se, izgaramo. Mnogo je teško, ali ne možemo da kukamo, jer se klub bori za opstanak. Da preživimo ovu sezonu, ostanemo u Superligi, pa da vidimo naredne nekako da se izdignemo iz pepela. Naša obaveza je da pomognemo Crvenoj zvezdi iz poštovanja prema klubu i navijačima".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC