• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miomir iskren: Spreman za Gofana, a misli na Nadala

Autor mondo.rs

Miomir Kecmanović pun je samopouzdanja nakon prve pobjede na Rolan Garosu. Taktiku za Belgijanca pravi mu Filip Krajinović, a on mašta o meču na Šatrijeu sa "kraljom šljake"

Miomir Kecmanović uspješno je prebrodio prvu prepreku na Rolan Garosu, pošto je u pet setova savladao Amerikanca Denisa Kudlu.

Mladi srpski teniser zadovoljan je učinkom, iako je naveo da je imao šanse da ranije završi duel.

"Imao sam mnogo šansi da ranije završim, ispustio sam ih. On je dobro igrao, nije mi davao prostora za poene. Ali, nekako sam uspio, izdržao sam. Bio je dobar meč", rekao je Kecmanović.

On je dodao da uprkos maratonskom meču nije izgubio mnogo snage i da oran i čio dočekuje drugi duel u Parizu, protiv Davida Gofana.

Kecmanović ne poznaje njegov način igre, ali zna onog ko zna - Filipa Krajinovića, čiji bivši trener Tomas Johanson radi sa Belgijancem.

"Potrudiću se da mu spremim dobru taktiku, poznajem Davida veoma dobro. Spremio sam i Dušanu Lajoviću u Monte Karlu, pa je upalilo", rekao je Krajinović.

Kecmanović priznaje da razmišlja i korak unaprijed, jer u slučaju da prođe Gofana, mogao bi da se susretne sa Rafaelom Nadalom, kraljem šljake, prvi put u karijeri i to na njegovom najuspješnijem turniru.

"Bilo bi stvarno lijepo da igram sa Nadalom, i to na centralnom terenu Filip Šatrije. Ali imam još jedan meč do tada i nadam se da ću da nastavim ovako kako sam i počeo", naveo je mladi srpski igrač.

Nadal, koji u Parizu juri 12. trofej, u drugoj rundi sastaće se sa Janikom Madenom iz Nemačke, trenutno 114. teniserom svijeta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC