• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rolan Garos (6. dan): Aleks, još 2 gema! Momci, hrabro!

Autor mondo.rs

Petak će biti važan dan za srpske tenisere u Parizu.

Četvrtak je bio istorijski dan, jer Srbija prvi put ima čak četiri predstavnika u trećoj rundi Rolan Garosa.

Nadamo se da će i petak biti podjednako uspešan!

Aleksandra Krunić prva će na teren, da završi meč druge runde protiv Ukrajinke Lesije Curenko, jer ih je u četvrtak prekinuo mrak. Trenutni rezultat je 1:1 u setovima i 6:6 u trećem, odlučujućem.

Imala je naša teniserka i meč loptu, ali je nije iskoristila, već se Ukrajinka izvukla i našla način da produži duel na sledeći dan. Navijaćemo za nju u ranim popodnevnim časovima (ne pre 12) i nadamo se da se neće dugo zadržati na terenu.

Odmah potom, usmerićemo pažnju ka dvojici predstavnika Srbije u muškom singlu, koji će imati izuzetno težak zadatak.

Prvi će na teren izaći Laslo Đere i Kei Niširoki. Oni će zaigrati oko 12.30 časova na "Terenu 1", nakon meča dubla koji će početi u 11 časova. Teniseru iz Sente biće to prvi duel protiv Japanca, trenutno sedmog na ATP listi, a podvig bi odveo Lasla na duel protiv boljeg iz duela Pablo Karenjo Busta - Benoa Per.

Nekoliko sati kasnije, na stadionu "Filip Šatrije" navijaćemo za Filipa Krajinovića, koji će imati takođe težak posao protiv Grka Stefanosa Cicipasa, šestog na svetu. Ni oni se nisu dosad sretali, a pobednik njihovog prvog međusobnog susreta igraće protiv Stena Vavrinke ili Grigora Dimitrova.

U dubl konkurenciji, od 11 časova zaigraće srpski tandem Dušan Lajović - Janko Tipsarević, u meču drugog kola protiv Ukrajinca Denisa Molčanova i Slovaka Igora Zelenaja. Na istoj šljaci "Terena 6" na kraju sutrašnjeg programa igraće i Miomir Kecmanović u paru sa Norvežaninom Kasperom Rudom protiv argentinskog dubla Federiko Delbonis - Giljermo Duran.

Kada su u pitanju ostlai mečevi, veliku pažnju privući će duel Davida Gofana i Rafaela Nadana, koji je na programu pre okršaja Krajinović - Cicipas. Takođe, meč Rodžera Federera i Ruda (Kecmanovićevog dubl partnera) biće drugi na terenu "Suzan Leglen".

Rolan Garos postaje sve zanimljiviji...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC