• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kup EHF: Borac m:tel protiv Olimpijakosa!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Klubovi iz BiH saznali imena rivala u rukometnim evro-takmičenjima, Kupu EHF i Čelendž kupu. Sloga u Bjelorusiji, Vogošća protiv prošlogodišnjeg rivala Borca, litvanske Švijese.

 RK Borac m:tel Olimpijakos EHF Kup Čelendž kup Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Rukometaši banjalučkog Borca u prvom kolu Kupa EHF igraće protiv grčkog šampiona Olimpijakosa, odlučeno je na današnjem žrijebu koji je održan u Beču.

"Crveno-plavi" prilikom žrijeba nisu bili u grupi povlaštenih timova, pa su za rivala izvukli jednog od najjačih rivala.

"Grci su uvijek nezgodan protivnik. Znaju igrati rukomet, a u to smo se uvjerili prije dvadesetak godina, kada smo igrali protiv Kilkisa. Igrali smo tada dva veoma teška meča, sa mnogo povrijeđenih igrača, s obzirom da Grci igraju veoma grubo. Ali, tu smo da uzvratimo istom mjerom i pokušamo proći dalje", rekao je za MONDO Vladimir Branković, direktor Borca m:tel.

Prvi meč na rasporedu je 31. avgusta ili 1. septembra u Atini, dok je revanš susret zakazan sedam dana kasnije u Banjaluci.

"Teško je u ovom trenutku reći nešto konkretnije. Skautiraćemo im ekipu, vidjeti kako su odradili prelazni rok, a sigurni smo da raspolažu s mnogo novca, s obzirom da sarađuju sa fudbalskim klubom. Svakako da nisu vanzemaljci, tako da idemo da se nadigravamo s njima", dodao je Branković.

Atinjani su protekle dvije sezone osvajali šampionsku titulu i kup u Grčkoj, a prošle sezone eliminisani su u drugom kolu EHF Kupa od hrvatskog Neksea.

Pobjednik duela Borac m:tel - Olimpijakos u drugom kolu kvalifikacija igraće protiv rumunske Politehnike iz Temišvara (5/6. i 12/13. oktobar).

EHF ČELENDŽ KUP

Rivale u drugom kolu EHF Čelendž kupa dobili su Sloga i Vogošća.

Dobojlije će odmjeriti snage sa bjeloruskom Mašekom, dok će Vogošća igrati protiv litvanske Švijese, kluba koji je prošle godine u istom takmičenju eliminisao banjalučki Borac.

Mečevi su na programu 5/6. oktobra, odnosno 12/13. oktobra. Treći bh. predstavnik, Gračanica, u takmičenje se uključuje od trećeg kola, a rivala će saznati na žrijebu 15. oktobra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC