• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković čestitao Zvezdi i Borjanu: Podvig!

Autor mondo.rs

Novak Đoković pratio je dramatičnu penal seriju prvaka Srbije do "tri minuta pred izlazak na teren" na mastersu u Sinsinatiju.

 Novak Đoković Gledao sam penale Kopenhagen - Zvezda skakao sam u teretani Izvor: MN PRESS

Novak Đoković izjavio je za "Sport klub" da je meč drugog kola mastersa u Sinsinatiju, protiv Amerikanca Sema Kverija, počeo loše po njega jer je bio pod utiskom penala u Kopenhagenu i prolaska fudbalera Crvene zvezde u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Najbolji teniser sveta gubio je rezultatom 0:2 i 1:3, a onda pokazao klasu i bez problema upisao prvu pobedu nakon osvajanja Vimbldona mesec dana ranije.

"Možda sam bio malo nervozniji jer sam do tri minuta pred izlazak na teren skakao u svlačionici, zapravo u teretani. Zagrevao sam se i pratio sam sa trenerom Goranom i celom ekipom iz 'eks' Jugoslavije. Neverovatan podvig stvarno. Sve čestitke celom timu, pogotovo Borjanu koji je uspeo da odbrani toliko penala. U životu nisam video onakvu utakmicu. Svaka im čast", rekao je Novak, koji je prošle godine uživo bodrio izabranike Vladana Milojevića na utakmici grupne faze Lige šampiona protiv Pari sen Žermena.

Đoković se u treće kolo plasirao pobedom od 7:5, 6:1, a naredni protivnik mu je Španac Karenjo Busta, koji je iznenadio Amerikanca Džona Iznera - 6:4, 6:7 (1:7), 7:6 (8:6).

"Mogu da budem zadovoljan drugim setom i krajem prvog. Početak je bio poprilično loš, sa tri duple greške i naravno, malo sam se unervozio. On je jako dobro servirao do sredine prvog seta, onda je odigrao jedan loš gem, dozvolio mi da se vratim u meč i posle sam se osećao samouverenije na terenu", prokomentarisao je Đoković svoj meč.

"Imao sam priliku da ga 'brejknem' krajem prvog seta, u tome sam uspeo, vratio sam par 'bombi' od prvog servisa, on stvarno jako brzo servira i teško je i zbog senke, jer u ovom delu dana je izuzetno nezgodno. Sunce dolazi sa strane, ima dosta senke, tribine su svetlucave i teško je vraćati servis koji dolazi 135 milja na sat. Drugi set sam odigrao dosta bolje i završio meč kako treba. Nadam se još boljoj partiji u narednom kolu".

Novakovu izjavu možete pogledati OVDE.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC