• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalerima Sjeverne Makedonije 100.000 evra

Autori mondo.rs Autori Agencije

Predsjednik Fudbalskog saveza Sjeverne Makedonije potvrdio je da će igrači nacionalnog tima biti nagrađeni za dobre rezultate kao što je i obećano

Fudbalski reprezentativci i stručni štab Sjeverne Makedonije podijeliće nagradu od 100.000 evra za pobjedu nad Slovenijom, ali i za dosadašnje rezultate u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, najavila je fudbalska federacija te zemlje.

Predsednik Fudbalske federacije Makedonije Muamed Sejdini je izrazio zadovoljstvo rezultatima koje je reprezentacija ostvarila u dosadašnjem dijelu kvalifikacija i rekao da želi da nastave tim uspješnim putem.

"Uživamo u prekrasnim fudbalskim danima i želimo da se to produži. Makedonski fudbal je trijumfom nad Slovenijom dobio još jedan razlog za radost, ali želim da poručim fudbalerima i navijačima da ostanu skromni i smireni", rekao je Sejdini.

On je dodao da je rukovodstvo Saveza obećalo i da će reprezentaciji isplatiti premiju od 100.000 evra kao nagradu za trud i rezultate.

Sjeverna Makedonija je sa dva gola Elifa Elmasa pobijedila Sloveniju u Skoplju rezultatom 2:1 i ostala u igri za drugo mjesto u grupi i plasman na Evropjko prvenstvo 2020. godine.

Makedonci su treći na tabeli Grupe G sa 11 bodova, pet manje od prvoplasirane Poljske i dva manje od drugoplasirane Austrije. Takođe, 11 bodova ima i Slovenija na četvrtom mjestu. Izrael ima osam, a posljednjeplasirana Letonija je bez bodova.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC