• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslušajte Rafu Nadala: Može i ovako u izolaciji (FOTO)

Autor Mirjana Šegan

Španski teniser Rafael Nadal poštuje preporuke vezane za pandemiju korona virusa i zatvoren je u svojoj kući na Majorci

 Rafael-Nadal-kuva-u-izolaciji-pandemija-korona-virus-FOTO Izvor: Guliver/Getty images/Alex Caparros

Rafael Nadal, kao i ostali teniseri, napustio je teren nakon što je ATP doneo odluku o suspenziji sezone nakon pandemije korona virusa.

Turneja u SAD je prekinuta pre početka mastersa u Indijan Velsu, a onda je otkazan i Majami, i svi teniseri vratili su se kućama.

Možda će vas zanimati

Prvobitni plan bio je da sezona bude stopirana do kraja aprila, a budući da borba sa opakom infekcijom traje, odlučeno je da se sigurno neće igrati do početka juna, zbog čega je već odložen i Rolan Garos, ali i Olimpijske igre u Tokiju.


Nadal se, sa ostalim teniserima poslednjim letovima pre zatvaranja granica vratio iz SAD u Evropu. U rodnoj Majorci pomagao je u svojoj akademiji i trenirao, pokušavajući da održi kondiciju, ali je onda poslušao savete stručnjaka i "zatvorio" se u kuću.

Iz izolacije poslao je zanimljivu fotografiju. Rafa je pokazao kako je osim na teniskom terenu vešt i u kuhinji. Napisao je kako kuva za svoju suprugu Ćisku, ali nije otkrio šta tačno sprema.

Poslao je jasnu poruku svima da postoji mnogo stvari koje svi mogu raditi zatvoreni u četiri zida, između ostalog i da usavrše kulinarske veštine.

"Nadam se da ste dobro i da ste kod kuće. Snaga i hrabrost", napisao je Nadal uz dve fotografije na Instagramu na kojima se vidi da pokušava da pripremi neki "specijalitet".

Španija je jedna od zemalja sa najvećim brojem zaraženih i umrlih od korona virusa. U toj zemlji čak 47.610 osoba inficirano je virusom Covid-19, a 3.434 osobe je preminulo, čime je ona prestigla Kinu, gde je stradalo 3.285 ljudi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC