• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak ima ogromno srce, novac za malu Sofiju je sakupljen!

Autor Pavle Knežević

Bravo, dobri ljudi!

 Za-Sofijin-prvi-korak-Novak-Djokovic-dao-avion-sakupljen-novac-humanitarna-pomoc Izvor: Facebook / Za Sofijin prvi korak, Giliver/Getty Images/Matt King

U prikupljanje novca za malu Sofiju bio je uključen cijeli region i taj cilj je ispunjen: sakupljeno je 2,4 miliona dolara za 128 dana, tako da će ona moći da se liječi od spinalne mišićne atrofije tip 1.

Naravno, kao i prilikom svake velike akcije, Novak Đoković je opet pokazao svoje veliko, humanitarno srce, jer je obezbijedio avion za transfer Sofije u SAD!

Možda će vas zanimati

"Dragi ljudi, želimo da vas obavijestimo da su prikupljena novčana sredstva za liječenje naše Sofije i da smo uspjeli. Osjećanja su pomiješana, još nismo svjesni da smo na cilju. Hvala Bogu i hvala svim dobrim ljudima koji su podržali našu borbu i dali Sofiji šansu da se bori. Hvala za svaki SMS, za svaku donaciju, za svaki lajk, share, hvala na svemu što je omogućilo da se za malo više od 4 mjeseca borbe prikupe sredstva za liječenje", napisano je na fejsbuk stranici "Za Sofijin prvi korak".

Ono što slijedi je put u Ameriku privatnim letom, zahvaljujući Miodragu Kostiću i i Novaku Đokoviću.

"Posebno smo zahvalni Miodragu Kostiću i njegovoj kompaniji, kao i Novaku Đokoviću, koji su obezbijedili privatan avio let do Amerike, jer je njihova pomoć došla kao kruna ove akcije za bolji život naše Sofije. Bez njihovog angažovanja organizacija putovanja do Amerike u uslovima pandemije korona virusom ne bi bila tako lako realizovana", navedeno je.

Objavljeni su i dalji planovi.

"Ako Bog da, plan je da u što kraćem roku izvršimo uplatu bolnici, uđemo u proces dobijanja viza i krenemo put Amerike. Poslije je sve u Božjim rukama. Prikupljena sredstva bi trebalo da budu dovoljna za tri mjeseca boravka u SAD. Nadamo se da neće doći do nekih nepredviđenih okolnosti", navedeno je na fejsbuk stranici. 

Svi Sofiji želimo mnogo uspjeha i sreće i da se ubrzo cijela Srbija raduje njenim prvim koracima.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC