• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ON je idol mnogima, a ko je njegov zbog kojeg je imao NEVIĐENU TREMU kad su se sreli?

Autor Mirjana Šegan

Rodžer Federer otkrio kojim se sportistima divi i koji mu je omiljeni nadimak

 Rodzer-Federer-o-idolima-Majkl-Dzordan-Zinedin-Zidan Izvor: Tanjug/AP Photo/Andy Wong

Rodžer Federer je neposredno pred prekid teniske sezone zbog korona virusa obavio hiruršku interveniju, zbog čega je bilo jasno da će propustiti celu 2020. godinu.

Vreme provodi u izolaciji, u krugu svoje porodice - supruge Mirke i četvoro dece i priznaje da nikada tokom karijere nije toliko dugo bio u Švajcarskoj.

"Poslednjih 25 godina sam neprekidno putovao i ovo je prvi put za četvrt veka da sam ovoliko vremena proveo u domovini. Prethodno, najduže sam se zadržao četiri do pet nedelja. Ali ovo mi stvarno prija i uživam", otkrio je Federer tokom ćaskanja sa svojim fanovima.

Možda će vas zanimati

On je otkrio i da je prethodnih godina dobio mnogo nadimaka, ali jedan izdvaja.

"Najviše se mi se dopada 'Crni Federer'. dali su mi ga zbog tamnih odevnih setova koje nosim, a ne zbog mog karaktera. Ja sam dobar momak, nisam loš", rekao je uz osmeh.

Rekorder sa 20 osvojenih grend slem trofeja uzor je mnogim sportistima, a priznao je da je i on imao one na koje se ugledao.

"Osim tenisa volim fudbal, i Zinedin Zidan mi je uvek bio najomiljeniji igrač, mada kada pričamo o aktivnom sportisti to je Lebron Džejms. Za mene su heroji bili i Boris Beker, Stefan Edberg i Pit Sampras. Divio sam se tim teniserima i bio sam nervozan kada je trebalo da ih upoznam", rekao je Švajcarac, a onda otkrio da je pred susret sa jednom legendom imao posebnu tremu.

"Uvek volim susrete sa drugim sportistima. Ipak jedan je poseban - Majkl Džordan. Bio sam veoma nervozan kada je trebalo da ga upoznam. On je zaista poseban i bio mi je veliki idol", naveo je Federer i dodao da se nada da že po povratku na teren sledeće sezone uspeti da dođe do vrhunske forme i osvoji i 21. grend slem trofej. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC