• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Neću biti kučkica, idem da mu razlupam lice": Amerikanac vjeruje da može da pobijedi nepobjedivog Rusa!

Autor Pavle Knežević

Džastin se jako raduje borbi, još samo sedam dana

 "Neću biti kučkica, idem da mu razlupam lice": Amerikanac vjeruje da može da pobijedi nepobjedivog Rusa! Izvor: Guliver, Francois Nel/Douglas P. DeFelice/Getty Images

Sjajni američki borac Džastin Gejdži zakleo se da će namučiti šampiona lake kategorije Habiba Nurmagomedova u njihovom okršaju narednog vikenda.

On je borbu opisao kao onu koja mijenja život, a onda je obećao da neće nastupiti kao "kučkica".

Sljedećeg vikenda, noć subota na nedjelju, 24. na 25. oktobar, održava se novo izdanje Borbenog ostrva, u kome je glavna borba upravo duel nepobijeđenog Rusa Nurmagomedova i Gejdžija.

Amerikanac je u uzlaznoj putanji, stalno napreduje i postoje neki koji misle da može da savlada čak i "Orla" Habiba. Ovo je ogromna borba i svakako najveća u Gejdžijevoj karijeri.

"Ulog je ogroman. Ovo može da mi promijeni život. Izađem i pobijedim? To mijenja život potpuno. Spreman sam i možete da se kladite da neću ispasti kučkica!", rekao je Gejdži.

Ovaj Amerikanac uvijek je imao vrlo jednostavan plan borbe. Bio je šampion rvanja tokom koledža i jedan je od vrlo rijetkih boraca u UFC-u koji mogu da se pohvale rvačkim vještinama koje mogu, makar u teoriji, da budu problem fenomenalnom Rusu.

Naravno, ako se odluči za rvanje. Gejdži je do sada više volio da razmjenjuje udarce i tu je sve bolji. Djeluje da će se možda za tu taktiku odlučiti i protiv Nurmagomedova.

"Izaći ću u oktagon i probaću da mu razlupam lice, obećavam vam! Trenutno je ovog čovjeka jako teško pobijediti. Pogotovo sad kad mu je umro otac, to je za ljude kao što smo mi dodatna motivacija. Biće 100 odsto motivisan, ali vjerujem da mogu da ga pobijedim. Ako dobije osam čistih udaraca, zaista vjerujem da će razumjeti da ne želi da pretrpi takvu štetu", rekao je Gejdži.

U istoj diviziji nalaze se i Konor Mekgregor, Dastin Poarje, Toni Ferguson i Majkl Čendler.

"Kad osvojim ovaj pojas, jasno je da ću imati metu na sebi i neću morati nikoga da prozivam. Iskreno, nije važno sa kim ću se boriti poslije Habiba. To će zacementirati moju zaostavštinu i to je jedina stvar zbog koje sam ovdje", rekao je Gejdži.

Ostaje nam da vidimo. Još nešto više od nedjelju dana.

Tagovi

UFC

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC