• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak poslije pobjede oduševio publiku: Otkrio i šta je priznao Krajinoviću poslije meča!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković i Filip Krajinović odigrali su nevjerovatan meč u Beču.

 novak-djokovic-filip-krajinovic-atp-bec Izvor: Thomas Kronsteiner/Getty Images Europe, Getty Images/Thomas Kronsteiner

U duelu srpskih tenisera u Beču bolji je bio Novak Đoković. Savladao je Filipa Krajinovića 7:6, 6:3 i tako zakazao duel sa Bornom Ćorićem u drugom kolu. 

Poslije pobjede Novak je odgovorio na pitanje da li govori njemački, a njegovo poznavanje jezika oduševilo je publiku u Beču, koja ga je burno pozdravila i dala mu sjajnu podršku. 

Možda će vas zanimati

"Da. naravno da znam njemački. Jednostavno, dovoljno za razumijevanje i mogu malo da pričam, Trenirao sam u Njemačkoj kada sam imao 12, 13 godina i imao sam njemački jezik u školi. Zaboravio sam dosta riječi ali nisam loš. Smatram da je ovdje veoma dobro, hvala vam što me bodrite i što ste mi poželjeli dobrodošlicu", zahvalio se svjetski broj 1. 

U prvom setu je Krajinović bio na korak od osvajanja seta, ali je Đoković uspio da se vrati u meč i osvoji taj brejk. Nakon pobjede istakao je da je ovo za njega bio jako težak meč iz nekoliko razloga. Otkrio je i šta je rekao Filipu poslije pobjede. 

"Rekao sam mu da sam imao sreće u prvom setu, imao sam zaista. Mi smo zaista dobroi prijatelji i često treniramo zajedno. Nikad nije lako igrati sa nekim sa kojim ste tako bliski. Znamo se dugo, ja pokušavam da mu pomognem da mu budem mentor. Žrijeb je bio težak za obojicu, teško je igrati sa nekim ko tamo dobro poznaje tvoju igru. U prvom setu je bio bolji igrač, promašio je jedan bitan smeč, a u drugom setu sam uspio da se oporavim, da odigram bolje i zadovoljan sam kako sam odigrao", naglasio je Đoković.

Od srpskih tenisera u Beču će igrati i Dušan Lajović, koji se poslije povlačenja Dijega Švarcmana sastaje sa Lorencom Sonegom. 

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC