• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoće li Novak zaigrati na stadionu "Rafael Nadal"? Madrid spremio veliku čast svom heroju, ali uz jedan uslov!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

To je mesto na kojem su ispisali istoriju.

 Hoće li Novak zaigrati na stadionu "Rafael Nadal"? Madrid spremio veliku čast svom heroju, ali uz je Izvor: Guliver/Getty images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Rafael Nadal je nedavno osvojio 20. grend slem trofej u karijeri, a čak 13 ih je podigao na Rolan Garosu. Kao jedan od najboljih igrača svih vremena, nije ni čudo da njegova zemlja hoće da mu se oduži.

Sada je poznato i kako - stadion na kojem se održava ATP masters u Madridu nosiće njegovo ime!

Možda će vas zanimati

Jedan od najlepših teniskih stadiona na svetu promeniće ime. Čuvena "Kaha Mahika" (Magična kutija) promeniće naziv i ubuduće će se zvati "Kaha Rafael Nadal"!

Ipak, i tu postoji jedna začkoljica.

Nadal je bio oduševljen idejom i zaista je srećan što će mu biti uručena takva čast, ali legendarni Španac ima samo jednu molbu - da stadion ime promeni tek kada on završi profesionalnu karijeru!

Nadalu bi bilo neprijatno da nastupa na stadionu koji se zove po njemu i zbog toga veruje da bi bilo najbolje da to učine tek kada on završi tenisku karijeru.

Očigledno je da je Rafa skroman, što nije prvi put da pokazuje, a sada se postavlja pitanje hoćemo li ikada imati priliku da vidimo Novaka Đokovića kako nastupa na stadionu "Rafael Nadal". Španac bi tada već morao da je završio s tenisom, ali Novak je godinu dana mlađi, pa ni to nije nemoguće.

Zanimljivo je da je najduži teniski meč svih vremena na dva dobijena seta odigrao baš na stadionu "Kaha mahika" i to baš od strane Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

Njih dvojica su u finalu mastersa u Madridu 2009. godine meč u tri seta igrali čak četiri sata i tri minuta, a slavio je Nadal posle taj-brejka u odlučujućem setu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC