• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo im je NAJTEŽI mjesec u 2022: Tri znaka odbrojavaju do kraja godine

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Astrologija otkriva kojim horoskopskim znacima će decembar 2022. godine biti najgori.

 Horoskop za decembar 2022. Izvor: Shutterstock/Bits And Splits

Ne očajavajte unaprijed - budite strpljivi da prođe još ovaj mjesec i ispratićete 2022. kako dolikuje. Mjesečni horoskop za decembar donosi brojne promjene, a zvijezde će posebno biti naklonjene pojedinim horoskopskim znacima. Dok će ih sreća pratiti na svakom koraku, postoje znaci koji će željeti da se ovaj mjesec završi što prije. Astrolozi navode da će se suočiti sa brojnim poteškoćama i obavezama koje će ih ometati u uživanju i opuštanju, a evo o kojim znacima je riječ:

OVAN

Početak meseca delovaće vrlo optimistično - činiće se da vam sve ide od ruke, ali entuzijazam brzo opada. Ljudi koji su rođeni u znaku Ovna suočiće se sa velikim pritiskom na poslu. Kao da to neće biti dovoljno, uslijediće i brojni ljubavni problemi koji će ugasiti energiju Ovnova. Zbog toga će im biti teško da riješe sve poteškoće koje se nameću, a guranje problema pod tepih stvoriće dodatnu tenziju. Ipak, sam kraj godine biće onakav kakav ste zamislili - čim uplovite u 2023. godinu, vratiće vam se osmijeh na lice.

RAK

Rakovima će u decembru faliti vrijeme za sebe. Biće nevjerovatno posvećeni drugima i usmjereni na zadovoljavanje tuđih potreba, da će u potpunosti zanemariti svoje probleme. Misliće da su srećni ako su i drugi srećni i ako su nekome pomogli, ali to će biti daleko od istine. Njihovo nezadovoljstvo u ovom mjesecu može u jednom trenutku da eskalira i da dovede do brojnih konflikata. Horoskop savjetuje da u decembru naučite da kažete "ne" kako bi vam bilo lakše i bolje.

VAGA

Vagama će fokus u ovom mjesecu biti na finansijskoj situaciji. Početak mjeseca biće sasvim normalan, ali onda će se javiti novčani problemi koji će Vage učiniti znatno neraspoloženima. Horoskop savjetuje da u ovom mjesecu smanjite hedonizam i potrebu za rasipanjem. Mogući su porodični problemi zbog toga, konflikti sa članovima porodice, pa se potrudite da izbjegnete nagle i ishitrene reakcije. Takođe, Vage treba posebno da obrate pažnju na nova poznanstva koja slijede na samom kraju godine. Ne treba svakog olako puštati u život.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop