• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Saveze, može još sezona bez reflektora?"

Izvršni odbor Superlige zatražio je od Fudbalskog saveza Srbije (FSS) da za još godinu dana odloži odluku koja se odnosi na to da klubovi moraju da imaju reflektore na stadionima.

Nekoliko godina unazad najavljivano je da će Fudbalski savez Srbije (FSS) početi rigorozno da sprovodi pravilo da svi klubovi učesnici Superlige moraju da obezbede reflektore svojim stadionima.

Međutim, kao što je i bilo očekivano, rukovodstvo FSS pravilo je s tim u vezi kompromise i izlazilo u susret mnogim klubovima, čiji stadioni ne ispunjavaju većinu uslova za odigravanje utakmica. Po svemu sudeći, Savez bi ponovo mogao da "progleda kroz prste" superligašima.

Posle sezone u kojoj je kiša uzrokovala odlaganje utakmice Sparak - Novi Pazar i tokom koje je Donji Srem dočekivao rivale na dva stadiona, a Rad čak na tri, stigao je novi apel superligaša.

"Izvršni odbor Superlige razmatrao je odluku FSS koja se odnosi na obavezu igranja utakmica na stadionima koji imaju reflektore. Konstatovani su i uočeni pravni problemi koji sprečavaju klubove da izgrade reflektore na svojim stadionima. Doneta je odluka da se Izvršnom odboru FSS uputi zahtev da se primena odluke o igranju utakmica isključivo na stadionima koji poseduju reflektore odloži za još jednu takmičarsku sezonu", navedeno je na sajtu Zajednice superligaša.

Klubovi koji trenutno nemaju reflektore su Rad, OFK Beograd, Donji Srem, Mladost iz Lučana, subotički Spartak i kragujevački Radnički, dok su stadioni Borca i Novog Pazara u fazi rekonstrukcije.

Nova superligaška sezone počeće 9. avgusta i trajaće do 30. maja 2015. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC