• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajevi" poraženi od "azura"

Košarkaška reprezentacija BiH poražena je od Italije 75:70 u drugom kolu turnira u Sarajevu.

Poslije pobjede nad Bjelorusijom, selekcija Duška Ivanovića upisala je i prvi poraz na Međunarodnom turniru u Sarajevu, a bolja je bila Italija koja je na kraju slavila sa 75:70.

"Zmajevi" su bili ravnopravan protivnik tokom čitavog meča, ali su Italijani ipak diktirali tempo, posebno u završnici meča.

Prva četvrtina u kojoj se igrala lijepa košarka završena je minimalnom prednošću 21:20 "azura" koji su imali mnogo bolji šut u tom periodu. U prvih deset minuta bh. košarkaši nisu ubacili nijedan od devet pokušaja za tri, dok su italijani pogodili pet od sedam, ali je u tom periodu odlični Stipanović gospodario reketom.

Poslije izjednačene igre u drugoj četvrtini Italijani su uspjeli da povedu 38:31, ali su u samom finišu prvog poluvremena reprezentativci BiH uspjeli sa smanje prednost gostiju i odu na odmor sa zaostatkom od dva poena- 40:38.

Selektor Duško Ivanović tajm autom u trećoj četvrtini prekinuo je seriju Italijana koji su došli do prednosti 51:46, a njegovi izabranici zaigrali su bolje i vrlo brzo preokrenuli na 56:53, potom i poveli sa 59:54.

"Azuri" su vratili istom mjerom i poveli 66:61, a selekcija BiH u posljednjoj četvrtini stala je sa realizacijom i promašivala gotovo sve.

U samom finišu bilo je kasno za preokret i Italija je slavila sa konačnih 75:70.

Najefikasniji girač meča bio je Italijan Datome sa 21 poenom i 10 skokova, dok je kod BiH stipanović postigao 16, a Teletović poen manje.

Reprezentacija BiH sutra igra protiv Crne Gore od 17.30 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC