• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Nećemo na "Toletovu skupštinu"!

Autor mondo.rs

U Ljutice Bogdana tvrde da ih Karadžić nije dobro razumeo: "Ne ova Skupština i glasanje pred 'njegovim' kandidatima, nego ostavka, izbori na svim nivoima i onda Izborna skupština".

 ZVEZDA: Nećemo na "Toletovu skupštinu"! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, samo naizgled, ispunio je želju (ili ultimatum, kako vam je bliže) Fudbalskog kluba Crvena zvezda i u datom roku od 30 dana zakazao sednicu Skupštine FSS.

Međutim, u Ljutice Bogdana u istom danu poručili su da ih ne zanima, kako je rečeno MONDU, "fiktivna rasprava o Karadžićevom mandatu pred delegatima koji će po navici dići ruku za njega i pružiti mu punu podršku".

Našem portalu prenet je stav rukovodstva, koji glasi.

"Očigledno je da nas Karadžić nije razumeo ili nije želeo da nas razume. Od njega je traženo da podnese ostavku u roku od 30 dana, raspusti Skupštinu i raspiše izbore na svim nivoima, posle kojih bi Skupština FSS dobila nove članove, izabrane na demokratski način. Nas apsolutno ne zanima da se pojavljujemo pred aktuelnim članstvom, koje će po navici sačekati tačku razno i, kada to Karadžić bude zatražio, podići ruku i pružiti mu podršku", rečeno je MONDU na adresi šampiona Srbije.

Čelnici kluba, preneto nam je, za sada se neće oglašavati pojedinačno, ali će ostati pri svojim zahtevima, koje je Karadžić - kako nam je rečeno - pokušava volšebno da zaobiđe.

Podsetimo, prošlog marta, takođe pod salvom kritika čelnika Crvene zvezde, ali i još nekolicine klubova Superlige, Karadžić je zakazao Skupštinu FSS i potom, pred kraj zasedanja, pod tačkom "razno" stavio svoj mandat na raspolaganje delegatima, koji su mu dali gotovo jednoglasnu podršku.

Posle ovakve reakcije čelnika Zvezde ostaje pitanje da li će se njihovi predstavnici uopšte pojaviti na zasedanju koje je zakazano za sredinu sledeće nedelje, tačnije sredu, 8. oktobar, nekoliko dana uoči starta reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za EURO 2016.

To ostaje da se vidi, ali se iz poteza koji je ovog ponedeljka povukao predsednik FSS Karadžić, zaključuje da on nema nameru da podnese ostavku i da povede Srbiju u opšte fudbalske izbore, koji bi podrazumevali i promene u regionima, a to je jedan od zahteva na kojima insistira Upravni odbor FK Crvena zvezda.

Šahovska partija traje...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC