• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sedmorica Banjalučana dovoljna za Marsoniju

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Bez ijedne zamjene, veterani Vaterpolo kluba Incel iz Banjaluke upisali su pobjedu na svojoj prvoj međunarodnoj utakmici. U Slavonskom Brodu, savladana je hrvatska Marsonija - 11:7 (2:1, 2:2, 3:2, 4:2).

Iako ih je zbog raznih poslovnih i privatnih obaveza u Hrvatsku otputovalo samo sedmorica (šest+golman), koliko ih je neophodno da u bazenu odigraju vaterpolo utakmicu, Banjalučani su uspjeli da se izdignu iznad svih poteškoća i zabilježe prvi trijumf u internacionalnim okvirima.

Bojan Guzina je u taboru Incela bio najefikasniji sa četiri postignuta pogotka protiv "dvostruko" nadmoćnijeg rivala a gol manje upisao je Zoran Fedesin.

Ipak, i preostala petorica su zaslužila gromoglasne aplauze: Mile Kragulj, Velimir Tamamović, Darko Telić, Siniša Popović i Mihail Jović.

Uprkos ubjedljivom porazu, svih 14 vaterpolista Marsonije je toplo dočekalo Banjalučane i utakmica je nastavljena u tzv. „petoj četvrtini“ uz pivo i prijateljsko druženje.

„Doček i organizacija su bili vrhunski, od samog dolaska, utakmice, druženja poslije meča, do povratka kući u Banjaluku. Naši momci su bili oduševljeni“, kratko je našem sajtu izjavio Goran Stojisavljević, jedan od čelnih ljudi VK Incel.

Incel - Marsonija
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC