• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brat albanskog premijera izazvao prekid!

Autor mondo.rs

Orfi Rama, brat albanskog premijera, uhapšen je na stadionu Partizana pod osnovanom sumnjom da je organizovao incident zbog kojeg je prekinuta utakmica Srbija - Albanija!

 Brat albanskog premijera izazvao prekid! Izvor: MN PRESS

Brat albanskog premijera uhapšen je na stadionu Partizana, zbog izazivanja incidenta sa zastavom "Velike Albanije", potvrđeno je Radioteleviziji Srbije!

Orfi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame, uhapšen je u VIP loži stadiona Partizana pod osnovanom sumnjom da je organizovao i rukovodio incidentom sa albanskom zastavom posle kojeg je prekinuta fudbalska utakmica reprezentacija Srbije i Albanije.


Prema saznanjima "Večernjih novosti", on ima američki pasoš, a esktremisti koji su izazvali prekid meča došli su iz Albanije.

"Na energično insistiranje ambasadora iz Evropske unije, organizatori utakmice morali su da ih puste na stadion", piše taj list.

Fudbalska utakmica Srbije i Albanije prekinuta je u Beogradu u finišu prvog poluvremena nakon što se dogodio incident jer se iznad terena pojavio mali leteći objekat sa albanskom zastavom.

Stefan Mitrović uzeo je tu zastavu, reprezentativci Albanije su potrčali ka njemu i u tom momentu su se na terenu pojavili i navijači. Haos je nastao, plan Albanaca je uspeo.

Fudbaleri oba tima su odmah otrčali u svlačionicu, iz koje gosti nisu hteli da se vrate na teren, ukazujući zvaničnom delegatu na to da im je ugrožena bezbednost i da bi pristali da se igra samo ako tribine budu ispražnjene!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC