• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibišević zbog povrede ''preskače'' Izrael

Autor mondo.ba

Zbog povrede pete, reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Štutgarta Vedad Ibišević pauziraće dva mjeseca, što znači da će propustiti duel "zmajeva" sa Izraelom 16. novembra.

Loše vijesti za selektora Bosne i Hercegovine Safeta Sušića stižu iz Štutgarta. Vedad Ibišević propustio je duel svog tima protiv Ajntrahta u Frankfurtu, na kojem je postignuto čak devet pogodaka!

Reprezentativac BiH nije bio u kombinaciji za meč 9. kola Bundeslige zbog povrede pete desne noge, a prema prvim informacijama van terena biće dva mjeseca, što znači da neće moći nastupiti u kvalifikacionom meču za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Izraela, koji je na programu 16. novembra.

"Povrede su sastavni dio fudbala. Stvarno bih želio da mogu pomoći saigračima u narednim mečevima, ali sada moram biti strpljiv dok ne zaliječim povredu i budem u stanju ponovo da igram. Nadam se da ću se oporaviti što prije", rekao je Vedo za klupski sajt.




Ibišević je ove sezone odigrao sedam utakmica za Štutgart u Bundesligi, dok je u dresu "zmajeva" bio standardan na sve tri kvalifikaciona meča. Bio je jedini strijelac u porazu Bosne i Hercegovine od Kipra 1:2 na otvaranju kvalifikacija za EURO 2016.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC