• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćorić: Borac mi duguje, Zrilić: Platili smo!

Autor mondo.ba

Nekadašnji prvotimac Borca Leonid Ćorić ustvrdio da mu banjalučki klub još duguje novac, ali direktor "Velikana iz Platonove" Robert Zrilić kaže da je Ćoriću dug isplaćen.

Direktor banjalučkog Borca Robert Zrilić potvrdio je prije nekoliko dana da su na Gradski stadion stigla nova potraživanja za klub u visini od za 43.450 maraka, a među njima i iznos od 9.750 KM Leonidu Ćoriću.

Međutim, poslije provjere papira, Zrilić je u izjavi za "EuroBlic" naglasio da je potraživanje od strane Ćorića neosnovano i neopravdano.

STAJIĆ: NISAM KRIV ZA NEIGRANJE EVROPE

Vezni igrač Duško Stajić takođe potražuje od Borca 13.500 KM, ali je naglasio da klub nije zbog njega na kraju pretprošle sezone ostao bez plasmana u evropska takmičenja niti je potpisao bilo kakav reprogram kako se spekuliše u pojedinim medijima.

"Odgovorno tvrdim da Borac nije zbog mene ostao bez Evrope, već su razlozi sasvim druge prirode. Takođe nemam nikad nisam potpisao nikakav dogovor o reprogramu. Meni su Banjalučani dugovali mnogo više od tih 13.500 KM, ali mi je dio isplaćen", rekao je sadašnji član Mladosti iz Velike Obarske.

"Po papirima koje imamo, Ćoriću je isplaćen kompletan dug. Za ostale igrače sakupljamo dokumentaciju i utvrđujemo da li su njihove najave tužbi opravdane, odnosno da li im Borac duguje, i ako je to tačno, koliki iznos", rekao je Zrilić.

Nekadašnji štoper Banjalučana se potom oglasio u "Dnevnom avazu" istakavši da u svom posjedu ima kompletnu dokumentaciju koja dokazuje da mu Borac duguje blizu 10.000 KM.

"Nije istina da mi je isplaćen dug od 42.500 KM već samo 32.750 maraka. Imam sve potvrde i priznanice o izvršenim uplatama, kao i ugovor o načinu isplate tog duga koji je potpisao tadašnji predsjednik Srđan Šuput, tako da sam u pravu", rekao je Ćorić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC