• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković: Više nismo mogli…

Autor mondo.ba

Selektor rukometaša Bosne i Hercegovine Dragan Marković bio je zadovoljan izdanjem svog tima uprkos porazu od Danske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Poljskoj.

 Marković: Više nismo mogli… Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Vicešampioni Evrope i svijeta su naišli na tvrd orah u tuzlanskoj dvorani "Mejdan", ali su ipak na kraju osvojili važne bodove na putu ka kontinentalnoj smotri - 25:23.

Popularni Marka je u izjavi za "BHT 1" priznao da je zadovoljan partijom "zmajeva", posebno jer su igrali bez Igora Karačića.

"Naravno da sam zadovoljan bez obzira na poraz. Igrali smo bez Karačića, umjesto njega je igrao mladi Josip Perić i vidjelo se da mu nedostaje utakmica. Moram posebno da budem zadovoljan zbog predivne publike, šteta što nismo osvojili barem jedan bod, ali najvažnije je da smo uzeli bod u Minsku", rekao je Marković i dodao da je pred njegovim tima sad bitno da se spremi za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Kataru i istorijski nastup na Mundijalu.

Nikola Prce s druge strane nije bio zadovoljan vlastitom partijom u dvoboju s Dancima.

"Nisam zadovoljan svojom igrom, ali idemo dalje. Bilo je teško bez Karačića, ovo je prvi meč sa Perićem na srednjem beku, ali smo uspjeli da držimo Dansku praktično u egalu do kraja. Na žalost nismo mogli više, ali vjerujem da je za publiku bila odlična utakmica. Odigrali smo dva razlike sa viceprvacima svijeta i to nam je dobar pokazatelj kvaliteta", izjavio je rukometaš BiH i mađarskog Pik Segeda.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC