• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpulu preti kazna zbog OVIH startnih 11!

Autor mondo.rs

Brendan Rodžers izveo je skoro rezervni sastav za utakmicu sa Realom, zbog derbija sa Čelsijem i tako prekršio pravilnik o takmičenju u Ligi šampiona.

Liga šampiona ne zove se Lige šampiona tek tako.

Upravo zbog toga što se radi o elitnom evropskom fudbalskom takmičenju, čak se ni ne podrazumeva da će timovi izvoditi najjače satave, već je to predviđeno i pravilnikom koji je usvojila UEFA.

Pitanje da li je menadžer Liverpula, debitant u Ligi šampiona, dobro pročitao ovaj pravilnik ili ga je svesno prekršio, tek nije nemoguće da i on i njegov klub budu kažnjeni zbog startnih 11 koje je ovaj mladi stručnjak izveo ovog utorka na stadion "Santijago Bernabeu".

Rodžers je, svestan da ni sa najjačim timom nema previše izgleda protiv Reala (koji je na "Enfildu" pobedio uz laganih 3:0), odmorio čak sedmoricu standardnih prvotimaca za subotnji (13.45) derbi Premijer lige sa Čelsijem.

REAL MADRID: Kasiljas - Arbeloa, Varan, Ramos, Marselo - Modrić, Kros, Rodrigez - Isko, Ronaldo, Benzema.

LIVERPUL: Minjole - Mankiljo, Ture, Škrtel, Alberto - Lukas, Kan, Alen, Lalana - Borini, Marković.

Realno, Liverpulu su u ovom trenutku potrebniji bodovi u prvenstvu, gde su u donjem delu tabele, nego u Ligi šampiona, gde im pobede nad Ludogorecom i Bazelom gotovo garantuju prolaz u osminu finala. I bez toga, Liverpul ima izgleda da takmičenje u Evropi nastavi u Ligi Evrope, dok ovim tempom u Premijer ligi - sigurno neće igrati Evropu naredne sezone.

Znajući to, Rodžers je poštedeo Stivena Džerarda, Dejana Lovrena, Džordana Hendersona, Rahima Sterlinga, Marija Balotelija, Felipea Kutinja i oporavljenog Danijela Staridža, čime je očigledno prekršio propise UEFA.



Nije ostao neporažen u Madridu, izgubio je 1:0 s tim da je njegov sastav prvi put šutnuo ka golu rivala tek u drugom poluvremenu (u prvih 45 minuta odnos u šutevima na gol bio je 13:0), a uspeo je u nameri da odmori ključne igrače za drugo takmičenje, što se čelnicima UEFA, koji skupo plaćaju bogato nagrađuju svoje učesnike, sigurno neće dopasti.

Hoće li se Rodžers izvući? Videćemo...



Pročitajte šta o svemu kaže Brendan Rodžers.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC