• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović: Možda Matić i pred Dansku održi govor

Autor mondo.rs

Kapiten reprezentacije Srbije predložio saigraču iz Čelsija da ponovi motivacioni govor koji je održao pred derbi sa Liverpulom.

 Ivanović: Možda Matić i pred Dansku održi govor Izvor: MN PRESS

Pred izazak fudbalera Čelsija na teren u derbiju sa Liverpulom, Nemanja Matić je okupio saigrače i rekao im nešto što ih je dodatno motivisalo da pobede na Enfildu.

Ovaj detalj iz svlačionice otkrio je kapiten "plavaca" Džon Teri posle utakmice, rekavši da je srpski fudbaler bio veoma inspirativan.

Još ne znamo šta je Matić ispričao saigračima, ali potvrdu da je dobar motivator dobili smo i od Branislava Ivanovića.


"Jeste, bio je dobar. Videli ste da smo pobedili", sa osmehom je konstatovao Ivanović.

"To šta je pričao moraćete da pitate njega, ali imaće priliku i ovde da održi govor. Evo, pred Dansku", predložio je kapiten "orlova".

Ivanović je potom objasnio o čemu se radi.

"To je uobičajena stvar kod Murinja. Pred izlazak na teren u svlačionici uvek neko od igrača kaže par rečenica. Ništa spektakularno... Okupimo se svi u krug i to traje tridesetak sekundi, ko koliko hoće".

Izvor: MN PRESS
Reprezentativci Srbije u ponedeljak su se okupili u Sportskom centru u Staroj Pazovi za utakmicu sa Danskom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. u Francuskoj.

"Nema šta mnogo da se priča, jasno je da moramo da pobedimo", rekao je kapiten našeg nacionalnog tima.

Da li neko ne želi "orlove" na Evropskom prvenstvu?


"Nemam takav utisak. To može da bude samo izgovor, ali ne verujem u to", odgovorio je Ivanović na pitanje iz naslova koje se odnosilo na kaznu UEFA povodom incidenata u meču sa Albanijom.

 Zbog incidenata u meču sa Albanijom, Srbija će protiv Danske i Jermenije igrati pred praznim tribinama, a ostala je i na jednom bodu, osvojenom protiv Jermenije u gostima.

"Prošlo je mesec dana od utakmice sa Albanijom i svi smo u međuvremenu igrali za svoje klubove, tako da je ta priča prošlost. Može se reći da je duel sa Danskom sudbonosni za ove kvalifikacije, ali opet, i ako se dogodi da izgubimo neće biti kraj. Teško je reći tako nešto posle samo tri utakmice", smatra Ivanović.

Kapiten smatra da prazne tribine neće biti problem.

"Igrali smo i protiv Severne Irske bez publike, a igrali smo i u našoj ligi, gde stadioni nisu baš puni, tako da imamo iskustvo. Ne bi trebalo da razmišljamo o tome".

Formulu za pobedu nad Dancima, Ivanović vidi u strpljivoj igri "orlova".

"Ne smemo da krenemo grlom u jagode, već moramo strpljivom igrom da dođemo do tri boda. Uvek se trudimo da rešimo meč u prvih 20 minuta, a nema potrebe za tim. Moramo da budemo strpljivi i da se oslanjamo na tim više nego na individualni kvalitet", naglasio je iskusni defanzivac.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC