• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav povratak Karlosa Vele!

Autor mondo.rs

Napadač Sosijedada posle tri i po godine zaigrao za reprezentaciju Meksika, u pobedi nad Holandijom u prijateljskom meču u Amsterdamu.

Karlos Vela dao je dva gola, a Meksiko se makar delimično osvetio Holandiji za poraz u osmini finala Svetskog prvenstva, kada su "sombrerosi" vodili do 88. minuta i na kraju izgubili 2:1.

Holandija - Meksiko 2:3 (0:1)!

Vela je septembra 2010. kažnjen sa šest meseci zabrane igranja za reprezentaciju, kao jedan od organizatora žurke u hotelu gde je nacionalni tim bio smešten.

Posle toga se vratio samo za jedan prijateljski meč, a onda ga nije bilo čak tri i po godine, što zbog ljutnje na medije, što zbog neslaganja sa selektorima ili "psihološke nespremnosti", kako je sam objašnjavao.

Napadač Sosijedada propustio je i pomenuti Mundijal u Brazilu, da bi u sredu u Amsterdamu konačno zaigrao protiv Holandije i već u 8. minutu dao sjajan gol!

Domaćin je uzvratio u 49. minutu, još lepšim pogotkom Veslija Snajdera, koji je ove jeseni na sličan način rešio istanbulski derbi između Galatasaraja i Fenerbahčea.

Vela u 62. i Ćićarito Ernandez u 69. minutu doneli su Meksiku prednost od 3:1, da bi Dejli Blind još jednim golom iz daljine - ali uz odbitak na putu do mreže - postavio konačan rezultat.

Selektor "lala" Gus Hidink nalazio se pod pritiskom javnosti nakon dva poraza u prva tri kola kvalifikacija za EURO 2016, od Češke i Islanda.

Proslavljeni trener obećao je još pre susreta sa Meksikom da će podneti ostavku ukoliko Holandija u nedelju ne pobedi Letoniju, takođe na Amsterdam areni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC