• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zoran Popović: Za Partizan odmah tri miliona evra

Autor mondo.rs

Član Upravnog odbora FK Partizan, privrednik Zoran Popović kaže da još nije odlučio da li će prihvatiti kandidaturu za predsedničko mesto u klubu. "Ako budem prihvatio i budem izabran odmah unosim tri miliona evra", kaže on.

 Zoran Popović: Za Partizan odmah tri miliona evra Izvor: MN PRESS

Zoran Popović (u krupnom planu). Pored je Dragan Đurić
Izvor: MN PRESS
Bliži se Skupština Fudbalskog kluba Partizan (16. decembar) koja bi, bar prema najavama, trebalo da bude vrlo zanimljiva i da crno-belima donese novog čelnika.

Jedan od onih koji se u medijima pominje kao potencijalni kandidat za naslednika Dragana Đurića je i privrednik Zoran Popović, vlasnik "EMC Holdinga", kompanije koja se bavi uzgojem i izvozom svinja u Rusiju. On je od prošle godine član Upravnog odbora Partizana.

U intervjuu listu "Informer", Popović je rekao da razmišlja o kandidaturi, da će do kraja ove nedelje odlučiti i da li će se kandidovati, a ako bude i ako bude bio izabran spreman je da odmah unese svež kapital u klub.

"Kao i vi, imam informacije da je veliki krug ljudi zainteresovan da ja budem kandidat za predsednika i da su spremni da me podrže. To veoma godi, ali još nisam doneo konačnu odluku. Odlučiću do kraja nedelje. Moram dobro da razmislim, da vidim ko bi mogao da bude u mom upravnom odboru, ko bi mi bili najbliži saradnici, ali i da vidim da li uopšte imam dovoljno vremena", kaže Popović.

On je potvrdio da je odmah spreman da unese u klub najmanje tri miliona evra ako bude bio izabran na skupštini kluba.

"Ako odlučim da se kandidujem za predsednika Partizana, onda neću u celu priču da ulazim neozbiljno, niti da dajem lažna obećanja", ističe Popović.

Priznao je i da je pre nekoliko dana razgovarao sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Tomislavom Karadžićem, ali je naglasio da ga ne poznaje lično.

"Ne poznajem Karadžića. Razgovarali smo telefonom, ali nikad se nismo upoznali, rukovali, sedeli zajedno... On me je pozvao pre neki dan, razgovarali smo na temu moje kandidature, ali sam mu rekao isto što i vama - razmisliću", dodao je član UO Partizana.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Dobra stvar, samo da posle toga ne izvuce 6 miliona evrica iz Partizana

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC