• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pape: Ostavka? Saznaćete uskoro

Autor mondo.ba

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić nije želio direktno da odgovori na pitanje hoće li da podnese ostavku poslije poraza u Haifi, ali smatra da je sredina terena izgubila meč. Begović: Ovako više ne može.

Izrael je pobijedio "zmajeve" sa 3:0 i sveo šanse da se domognemo Francuske na domen teorije.

"O drugom poluvremenu ne treba ni govoriti, jer smo igrali vrlo slabo. Slabo smo igrali i na početku meča, stvarali smo neke šanse, ali nije to bilo onako kako smo zamislili. Izrael nas je zasluženo pobijedio, ja im čestitam, dobili su bitku na sredini terena gdje smo mi trebali biti jači. Umjesto toga, izgubili smo dosta lopti i podbacili baš u tom segmentu", izjavio je vidno razočarani Pape u kameru BHT 1.

Na direktno pitanje o ostavci, Sušić je odgovorio:

"Znaćete vrlo brzo. Ekipa koja osvoji 18 bodova ide na EP to sam ranije rekao, a da li to možemo ostvariti, to je već druga priča. Istina je da smo večeras bili hendikepirani. Pored toga vjerovao sam da ovj tim može dobro da odigra, ali to se nije desilo".

Begović: Ovako više ne može

Možda i jedina svijetla tačka "zmajeva" u Haifi bio je kapiten i golman Asmir Begović, koji je državnoj televiziji rekao da su svi krivi za poraz.

"Cijela ekipa je kriva. Svi su krivi - ekipa, selektor, ljudi u Savezu... Sramota je izgubiti ovako u Izraelu", rekao je Begović.

Na pitanje da li bi meč otiušao u drugom pravcu da je na početku pogodio mrežu Senad Lulić, golman Stouka je dodao da se greške događaju.

"Ipak, ovo nisam očekivao. Kada se ovako izgubi to je sramota, kada se ne da sve od sebe. Ali opet, sve dok postoje bilo kakve šanse, vjerujem da možemo izboriti plasman na EURO 2016, ali ovako dalje ne može", istakao je Begović.





Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC