• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelnici FSBiH upoznali Mešu Baždarevića (!?)

Autor mondo.ba

Novoizabrani selektor BiH Mehmed Baždarević sastao se danas u Sarajevu sa čelnicima FSBiH. Tokom trosatnog razgovora nije bilo riječi o stručnom štabu ili detaljima njegovog ugovora.

 Čelnici FSBiH upoznali Mešu Baždarevića (!?) Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Novi selektor reprezentacije BiH boravio je danas u prostorijama FS BiH, saopšteno je iz Saveza i navedeno da je razgovarao sa predsjednikom Elvedinom Begićem, prvim potpredsjednikom Darkom Ljubojevićem, generalnim sekretarom Jasminom Bakovićem i tehničkim direktorom Denijalom Pirićem.

Još nije poznato kako će izgledati stručni štab “zmajeva”, na koliko je Baždarević izabran da vodi reprezentaciju, niti koliko će za taj posao primate novca, ali ništa od toga nije ni raspravljano na današnjem sastanku, otkrio je nasljednik Safeta Sušića.

"Drago mi je što sam tu i što mi je ukazano povjerenje da vodim reprezentaciju. Prvi susret smo iskoristili da se bolje upoznamo. Nismo razgovarali o mogućim pomoćnicima, kao ni o detaljima ugovora. Biće vremena kasnije za to", rekao je Baždarević.

Ništa konkretniji nije bio ni predsjednik Saveza Elvedin Begić.

"Imali smo puno dobrih kandidata i ovom prilikom se zahvaljujem svima što su prepoznali Savez kao mjesto gdje mogu ostvariti svoje ambicije. Danas smo popili kafu i razgovarali sa novim selektorom. Utisci su pozitivni, a Savez će sa svoje strane učiniti sve da obezbijedi optimalne uslove za rad selektoru Baždareviću", rekao je Begić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC