• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Zvijezde zamalo ostao bez oka!

Autor mondo.ba

Na utakmici Zvijezda Gradačac - Sarajevo neodgovorni navijač bacio je petardu u smjeru šefa stručnog štaba tima iz Gradačca Petra Šegrta, ali samo pukom srećom izbjegnuta je tragedija na stadionu "Banja Ilidža".

Trener Zvijezde iz Gradačca Petar Šegrt (na slici u sredini) mogao je da strada na utakmici protiv Sarajeva, koju je njegov tim izgubio ubjedljivo 0:3.

Ipak, više od poraza boli situacija koja je mogla da završi tragično. Naime, jedan neodgovorni navijač, bolje rečeno huligan, s tribina je bacio petardu u pravcu trenera domaćina, a samo pukom srećom Šegrt se okrenuo u pravom trenutku i izbjegao katastrofu.

"Srećom, okrenuo sam glavu na vrijeme. Da nisam, moglo je biti svega. Mogao sam izgubiti oko. Ipak, postupak jednog neodgovornog pojedinca ne može pokvariti opštu sliku, jer su ostali navijači bili na nivou", prenose "Nezavisne novine" izjavu trenera Zvijezde Gradačac.

Utakmicu na stadionu "Banja Ilidža" u Gradačcu posmatralo je blizu 4.000 gledalaca, a osim pomenutog nije zabilježen niti jedan veći incident.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC