• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kodro: Zaslužen prolazak Borca!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević Autori Nebojša Šatara

Vidno "nasekirani" trener Sarajeva Meho Kodro sportski je čestitao banjalučkom Borcu prolaz u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine. Marinović: Odlični golman Ružić.

 Kodro: Zaslužen prolazak Borca! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Banjalučani su poraženi u revanšu četvrtfinala Kupa BiH od ekipe sa "Koševa" (0:1) golom Kodrinog "džokera" Krste Velkoskog, ali je branilac trofeja eliminisan iz daljeg takmičenja zbog poraza u prvom meču u Sarajevu (1:2).

Poslije susreta, mostarski stručnjak sa klupe Sarajeva bio je vidno utučen zbog ispadanja bordo tima iz najmasovnijeg takmičenja, ali je sportski čestitao crveno-plavima na prolasku u dalje takmičenje.

"Čestitam Borcu ba prolasku dalje iako mislim da nismo odigrali lošu utakmicu. Teren je bio lošiji nego u Sarajevu i više je domaćin imao koristi od njega nego mi. Imali smo šansi da postignemo još koji gol, ali nismo imali ni sreće. Bez obzira na sve, prolazak Borca u polufinale je zaslužen", rekao je šef struke Sarajeva poslije meča.

Za razliku od kolege s klupe koševskog kluba, Vinko Marinović bio je razumljivo drugačijeg raspoloženja, ali je uzvratio komplimentima za gostujući tim.

"Znali smo da je Sarajevo dobra ekipa, što su i večeras pokazali. Bili su bolji tokom cijele utakmice i složio bih se sa Kodrom da nisu imali ni sreće u pojedinim momentima susreta. Ali, i naš golman Branislav Ružić je bio odličan. Poslije primljenog gola, uvukao se strah u naše redove, ali izdržali smo sve i zahvaljujući pobjedi u Sarajevu prošli u dalje takmičenje", istakao je Marinović, poželivši na kraju gostima uspjehe u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

"Naravno, da ne zaboravim, čestitam mojim momcima na dobroj igri, požrtvovanosti i plasmanu u polufinale", podvukao je trener Borca.

Na pitanje MONDA, da li ima neku želju za protivnika u polufinalu, Marinović je odgovorio odrično.

Borcu je svejedno, ide na trofej!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC