• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zmajevi: Andora za samopouzdanje

Autor Anadolija

Reprezentativci Bosne i Hercegovine danas su u Trening centru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine obavili prvi trening u sklopu priprema za kvalifikacioni susret s Anadorom te prijateljski meč s Austrijom

Reprezentativci  Bosne i Hercegovine danas su u Trening centru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine obavili prvi trening u sklopu priprema za kvalifikacioni susret s Anadorom te prijateljski meč s Austrijom.

Kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko kazao je da je meč s Andorom jedinstvena prilika da se podigne samopouzdanje.

"Saradnja sa selektorom tek je počela. Ovo nam je tek drugi trening i sigurno je da se polako spremamo za jednu od šest zadnjih, finalnih utakmica koje moramo pobijediti. Do sada smo puno pričali, a gotovo ništa napravili na terenu, zato je utakmica s Andorom prilika da napokon pobijedimo nekoga i podignemo samopouzdanje. O utakmici s Austrijom i ne razmišljam, Andora je sada prioritet", pojasnio je Džeko.

Današnji trening obavio je i novi "Zmaj" Milan Đurić.

"Napokon sam u A selekciji i sretan sam. Sada ću dati sve od sebe, a sve misli su mi skoncentrisane na meč s Andorom. Nadam se da će moja dobra forma iz mlade reprezentacije biti prenesena i u A selekciju", kazao je Đurić.

Senad Lulić se, nakon povrede, ponovo vratio u ekipu i dodao da nijednog protivnika ne treba potcijeniti.

"Uvijek sam sretan kada sam tu s reprezentacijom. I ovaj put sam tu nakon mnogo vremena koje sam proveo van terena. Čekaju nas dvije važne utakmice. Sada smo kompletni i nadamo se pobjedi. Svi znamo kakva je situacija na terenu i sigurno da je ova utakmica s Andorom jedna velika šansa za trijumf. Nadamo se da ćemo, uz malo sreće, doći do našeg cilja. Nijednog protivnika ne treba potcijeniti", dodao je Lulić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC