• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko Savić: Vrbas je naše bogatstvo

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Sportska javnost Bosne i Hercegovine na Evropskom prvenstvu u kajaku i kanuu "Banjaluka - Vrbas 2015" najviše očekuje od Banjalučanina Darka Savića.

 Darko Savić: Vrbas je naše bogatstvo Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Član banjalučkog kluba Vrbas je osvajao medalje u disciplini "K-1" u spustu, pa je s razlogom proglašen jednim od favorita za pobjedničko postolje na šampionatu, koje je u srijedu uveče svečano otvoreno u Banjaluci.

"Mnogi stručnjaci u ovom sportu smatraju da sam jedan od favorita za medalju u svojoj kategoriji. Ona je najmasovnija, vjerujem da će nastupiti više od 40 kajakaša. Volio bih naravno da osvojim neko odličje, ali meni je najbitnije da budem zadovoljan svojom vožnjom", izjavio je Savić za naš portal tokom koncerta "Rok simfonije" koji je uslijedio nakon oficijelnog dijela otvaranja EP.

Prema njegovim riječima, mnogi gosti iz cijele Evrope su mu potvrdili da je "Vrbas jedna od najljepših evropskih rijeka".

"Vrbas je jedinstvena rijeka i mnogi takmičari nisu mogli da vjeruju kakvo Banjaluka ima bogatstvo. Na stazi se nalaze brzi i mirni dijelovi, kako kome više odgovora, i mnogi takmičari su mi rekli da je jedinstvena u svijetu".

"Uvijek među najboljima"

Darko Savić rođen je 10. novembra 1991. godine u Banjaluci. Član je Vrbasa skoro 15 godina i aktuelni sportista Grada Banjaluka i gotovo uvijek među 10 najboljih u Srpskoj.

Ono što je po Savićevom uvjerenju najvažnije je da je organizacija na najvišem mogućem nivou i da su svi zadovoljni, posebno zbog činjenice da nema bojazni od eventualnih povreda sportista.

"Najvažnije od svega da nije opasno po takmičare, ne može dođi do povreda, a kamoli nekakvih tragičnih ishoda", dodao je Savić.

Uvjeren je da BiH uprkos snažnoj konkurenciji ima šansu da osvoji poneku medalju.

"Odličan je moj kolega Branislav Mitrović iz Vrbasa, juniorski je šampion Bosne i Hercegovine i očekujem od njega odličan rezultat na Evropskom prvenstvu".

Kompanija m:tel je generalni sponzor šampionata Evrope "Banjaluka - Vrbas 2015".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC