• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi reprezentativac Srbije prvo pojačanje Borca!

Autor mondo.ba

Rukometni klub Borac m:tel dogovorio je jednogodišnju saradnju sa lijevim bekom Nikolom Miloševićem.

 Nikola Milošević pojačao RK Borac m:tel Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

  Osvajač duple krune u Bosni i Hercegovini, Rukometni klub Borac m:tel, počeo je sa stvaranjem tima za narednu sezonu, u kojoj će opet nastupiti na pet frontova, kvalifikacijama za Ligu šampiona, SEHA ligi, završnici prvenstva BiH, te kupovima Republike Srpske i BiH.

Prvo pojačanje za predstojeću sezonu je mladi reprezentativac Srbije Nikola Milošević. Crveno-plavi sa lijevim bekom, koji stiže iz Crvene zvezde, dogovorili su jednogodišnju saradnju.

"Borac je bio najkonkretniji sa svojom ponudom i iako sam se dugo lomio, na kraju sam odlučio da potpišem na godinu dana uz mogućnost nastavka saradnje", prenio je "EuroBlic" izjavu Miloševića.

Zadovoljan je činjenicom da je potpisao za klub svijetle tradicije.

DRAGUTINOVIĆ

Banjalučki velikan želio je da angažuje još jednog rukometaša Crvene zvezde, srednjeg beka Aleksandra Dragutinovića, ali nije došlo do dogovora dva kluba.

"Drago mi je da dolazim u grad koji cijeni kvalitetan rukomet. Kod mene su definitivno presudili sportski motivi. Borac će naredne sezone igrati regionalnu SEHA ligu i imaću priliku da dodatno napredujem kroz takmičenje sa najjačim timovima regiona. To je sigurno najveći izazov za svakog igrača. Takođe, tu su i kvalifikacije za Ligu šampiona. Mislim da je to idealna sredina za mene. Poznajem nekoliko igrača iz sadašnje ekipe i očekujem da ću se brzo uklopiti", rekao je novi rukometaš Borca m:tel.

Milošević je karijeru započeo u Radničkom iz Kragujevca, nakon toga nastupao je u niškom Željezničaru sa kojim je osvojio Kup Srbije, a prošle sezone bio je najbolji strijelac beogradskih crveno-bijelih. Član je i mlade reprezentacije Srbije

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC