• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Godišnje karte idu kao alva

Autor mondo.ba

Godišnje i VIP karte za sezonu 2015/2016, koje su od danas u prodaji, izazvale su veliko interesovanje rukometne javnosti Banja Luke, ali i cijele Republike Srpske.

  Podsjećamo, cijena godišnje karte je 80 KM, a VIP 500 KM. Vlasnicima ovih karata biće omogućen ulaz na sve utakmice koje RK Borac m:tel bude igrao ove sezone u Banjoj Luci (evropska takmičenja, SEHA Liga, Premijer liga i Kup BiH, kao i na prijateljske utakmice), dok će vlasnici VIP karte imati privilegiju da, kao članovi „Kluba prijatelja RK Borac m:tel“, sjede u odvojenom dijelutribina, ali i da uživaju u pogodnostima koje su za vrijeme utakmica predviđene u „VIP salonu“ SC „Borik“.

Zbog velike zainteresovanosti iz Borca su još jednom saopštenjem podsjetili koji je put do ulaznica:

S obzirom da u RK Borac m:tel konstantno stižu upiti o načinu kupovine ovih karata, želimo upoznati javnost da se kupovina VIP karte može izvršiti na sljedeći način:

FIZIČKO LICE - po zahtjevu, RK Borac m:tel šalje uplatnicu, na osnovu koje zainteresovano lice vršiuplatu na žiroračun Kluba. Nakon uplate, predstavnik Kluba u roku od tri dana dostaviće VIP kartu sa imenom i prezimenom kupca na njegovu adresu. Uz kartu, kupci će dobiti i spisak pogodnosti na koja imaju pravo kao članovi „Kluba prijatelja RK Borac m:tel“.

PRAVNO LICE – uz zahtjev za kupovinu karte, potrebno je dostaviti podatke firme (JIB ili PIB), poslije čega RK Borac m:tel izdaje predračun, na osnovu kojeg je potrebno izvršiti uplatu. Ostala procedura je ista kao i kod fizičkog lica. Uplate je moguće izvršiti i u prostorijama Kluba, ulica

Veselina Masleše 15-17, Banja Luka.

Kada su u pitanju Godišnje karte, one se mogu nabaviti u prostorijama klub i sportskoj dvorani

Borik, ili putem narudžbe na mail (na isti način kao i kupovanje VIP Karata).

Takođe, sve dodatne informacije u vezi sa kupovinom godišnjih i VIP karata za narednu sezonu svi

zainteresoavni mogu dobiti i na našoj Internet i Facebook stranici, kao i na broju telefona 051/212

 620,mail [email protected].

Napominjemo da je ovo samo dio kampanje „Budi i ti BORAC“, a sve sa ciljem jačanja imidža RK Borac m:tel, kao i vraćanja našeg kluba na mjesto koje mu pripada. Među novitetima koje je RK Borac m:tel pripremio u okviru ove kampanje, između ostalog, biće i puštanje u rad android iIPHONE aplikacije, web fun shop-a, izrade navijačke majice, kalendara, nagradnih igara za naše navijače, posjete školama, vrtićima, itd. O tome, kao i o svim drugim sadržajima, naši navijači i cjelokupna rukomenta javnost biće blagovremeno obavještena u narednim danima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC